[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Saw II
Összeségében nem volt rossz, de az egytől elmaradt. Az kult lett, ez nem, csak egy sima kellemes iramú, jó endinggel ellátott thriller.
Kezdem a negatívumokkal:
-Az a kigyúrt állat nagyon irritált, iszonyatosan megutáltam a cirka másfél óra alatt. A karakter szépen volt kidolgozva, meg a színész se volt gáz csak annyira hűen eljátszotta ezt hogy szinte ááááh. Lassan már elment a kedvem mikor az összevissza baromkodott.
-"Ohh yes there will be blood." És tényleg. Nekem sok volt már, sztem felesleges volt a töménytelen mennyiségű vér. (utoljára az Ichi T.K. ben láttam ennyit :DDD meg még 1000x :))
-Az ending számomra nem hozott akkor meglepetést mint az 1, sztem miután ketten maradtak (srác+Amanda) már lelehetett vágni a végét ha az ember előtte látta az előzö részt. De ennek ellenére ütős volt, talán ezt a pontot mégis csak a pozítivumok közé kell sorolni.
-Túl sokan voltak a házban...Egy két karakter felesleges volt, töltelékeknek tették bele hogy legyen még több kínzás és vér :P
Ami jó volt:
-Nagyon jó iramú volt, végig a székbe szögezi a nézőt, minden egyes percben történik vmi fontos és érdekes képsor.
-Ending. Talán ide lehet sorolni hogyha az illető nem látta az első részt.
-Összeségében úgy ahogy rendbe volt, de aki látta az első részt annak biztosan nem fog annyira tetszeni a 2. felvonás. Aki meg nem látta, annak kellemes élmény lehet, és készüljön fel a töménytelen mennyiségű vérre.