Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riszpekk
kérdeztem valamit, amire értelmes választ vártam, mivel nyilván van valami magvas véleménye annak, aki ilyet ír:
"Eszmeletlen jelenetek es rohadt jo alakitas! Rulez!"
Ha ezt a Keresztapára vagy az 1492-re, neadjisten a Ponyvaregényre írja valaki, akkor nem tûnt volna furcsának, de egy ilyen filmnél igencsak érdekes, ezért kérdeztem, hogy mégis mihez képest, mert azt erõsen kétlem (így látatlanban is), hogy a színészi alakítás csak megközelítené az említett filmek bármelyikét. De ha mondjuk a Spawn-t vesszük alapul, akkor az X2 is lehet kurva jó film... De mondom, nem láttam, tehát csak érdeklõdtem, mivel eddig még ne, találkoztam olyan képregény filmmel, aminek bármi köze lett volna a filmmûvészeti értékekhez.
Riszpekk
más beszélgetni és más vagdalkozni, szerintem nincs szükség arra, amit te nevezel eszmecserének, mert mindezt lehet letisztultabban is folytatni, az érzelmek takarékra való állításával. (mindez nehezen megy egyes embereknek, akikbe belekötsz, nem mindenki veszi poénra vagy megy el mellette szó nélkül)
Hogy ebben hol van a kötekedés, azt nem igazán vágom... A képregény-feldolgozások SOHA nem a kiemelkedõ színészi teljesítményrõl, és a tartalmas történetekrõl voltak híresek. Mindig van egy (vagy több) JÓ, aki nagyon jó, egy (vagy több) ROSSZ, aki még GONOSZ is. Jellemfejlõdés elvétve, mély érzelmek nulla. Ez a "meghalt a feleségem/társam/barátom/apám/anyám, de megbosszulom/feltámasztom/kiderítem" dolog full klisé, gyakorlatilag az összes ilyen képregény szar csak a gagyi gumi vagy digitális maszkok által megkülönböztethetõ. Ezek uták kíváncsi voltam, hogy ez ugyan mitõl lett kivétel, erre kaptam egy határozottan vicces választ... Még csak nem is reagáltam rá, erre én vagyok a kötekedõ... Döntsétek már el, hogy csak szófosni jártok ide, vagy pedig eszmecseréket folytatni, mert az utóbbinak sajnos elengedhetetlen része a kérdésekre való kulturált válaszadás is.
Riszpekk
Mit kell igy felkapni a vizet?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
de ezt most benézted, ugyanis az egyetlen, aki nem a megfelelõ hangnemet alkalmazta, az Sephi volt (te sem tagadhatod)
Riszpekk
a JÓARC társaság az egyik fõ flémelõ brigád a fórumon, veled az élen, te sem tagadhatod.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"Joedes nenikedhez kepest!"
Most akkor melyiknek a stílusával van baj????
Riszpekk
Písz meg láv vidáut flém? Eeeeõõõááá. 😄DD
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Megint kezded. Az írástudatlanok helyes útra terelése nem kötekedés. Különben is ki akar érdemben vitatkozni olyannal, aki nem tud helyesen írni?? Persze ennek is van oka, de akkor sem annak kell beszólni, aki segít.Riszpekk
amúgy mesélj már valami kiemelkedõt a filmbõl, mi emeli a többi fölé? annyira megöl a kíváncsiság!!! én ugyanis eddig azt hittem, hogy egy gagyi képregény hulladék filmváltozatáról van szó, amit csak szellemileg súlyosan rokkant töltelékemberek élveznek........ de tévedni emberi dolog, szóval hogy is van ez?? Oscar-t neki?
Riszpekk

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ezért vagy ilyen csökkent szellemi képességü, és unkretív.
Tudod én sokat legóztam gyerekkoromben, nem ilyen elõre gyártott játékokkal jáccottam...
Ettõl jóval kreatívabb ember vagyok, mint te!
Neked csak megvették hetente az új babákat és dobáltad õket egymásnak a rajzfilmek végén...
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Én tényleg imádtam azokat a figurákat, és a rajzfilmet is néztem rendszeresen!
Ti mi a gyíkkal játszottatok gyerekkorotokba??
És igen is, tök jókat játszottam velük, miért tagadnám meg a gyerekkorom?
És nagyon szívesen megnéznék egy ilyen filmet, ha profin meg lenne csinálva, mert valszeg visszahozná azt a feelinget..
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"na meg persze nagy gyûjtõ voltam"....
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
APUCI NEM TUDTA MÁR MIVEL ELHALMOZNI A KIS SZAROST ÉS VETTE NEKI EZEKET A MÉREGDRÁGA BABÁKAT...:-DDDDDDDDDDDDDDDD
Aztán meg õ a gyûjtõ...

nincs még elég müzli-film hülyegyerekeknek, még egy GI Joe is kell.............
Riszpekk
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
😄DDD

A medve nem játék.
:-DDDD
A medve nem játék.
Szerintem érdemes megnézni.
Nem hinném, hogy csak a fizimiskája miatt kapták fel hollywoodban!
Szerintem teljesen rendben volt!
Mind a sztori, mind a szereplõk (semmi gond nincs Collin Farell játékával) és a vége is tetszett!
Nem értelek Cat, mi nem jött be ezen a filmen!
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me