Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Coine, The A&O
senki nem érdemli meg, hogy cinikusan sértegesék (tudom szerinted ez is normális)

FREAK
csak azzal szemben vagyok cinikus, aki erre jó alapot ad (Lewis sem tudna komoly arccal boxolni Kokóval....) 😊))

Riszpekk

FREAK
én még mindig nem látom, hol kötekedtem

kérdeztem valamit, amire értelmes választ vártam, mivel nyilván van valami magvas véleménye annak, aki ilyet ír:

"Eszmeletlen jelenetek es rohadt jo alakitas! Rulez!"

Ha ezt a Keresztapára vagy az 1492-re, neadjisten a Ponyvaregényre írja valaki, akkor nem tûnt volna furcsának, de egy ilyen filmnél igencsak érdekes, ezért kérdeztem, hogy mégis mihez képest, mert azt erõsen kétlem (így látatlanban is), hogy a színészi alakítás csak megközelítené az említett filmek bármelyikét. De ha mondjuk a Spawn-t vesszük alapul, akkor az X2 is lehet kurva jó film... De mondom, nem láttam, tehát csak érdeklõdtem, mivel eddig még ne, találkoztam olyan képregény filmmel, aminek bármi köze lett volna a filmmûvészeti értékekhez.

Riszpekk

Coine, The A&O
ez mind nagyon szép, csak te cinikus és kötekedõ vagy és így nehéz "eszmecserét folytatni"
más beszélgetni és más vagdalkozni, szerintem nincs szükség arra, amit te nevezel eszmecserének, mert mindezt lehet letisztultabban is folytatni, az érzelmek takarékra való állításával. (mindez nehezen megy egyes embereknek, akikbe belekötsz, nem mindenki veszi poénra vagy megy el mellette szó nélkül)

FREAK
"mégis mihez képest? 😄"

Hogy ebben hol van a kötekedés, azt nem igazán vágom... A képregény-feldolgozások SOHA nem a kiemelkedõ színészi teljesítményrõl, és a tartalmas történetekrõl voltak híresek. Mindig van egy (vagy több) JÓ, aki nagyon jó, egy (vagy több) ROSSZ, aki még GONOSZ is. Jellemfejlõdés elvétve, mély érzelmek nulla. Ez a "meghalt a feleségem/társam/barátom/apám/anyám, de megbosszulom/feltámasztom/kiderítem" dolog full klisé, gyakorlatilag az összes ilyen képregény szar csak a gagyi gumi vagy digitális maszkok által megkülönböztethetõ. Ezek uták kíváncsi voltam, hogy ez ugyan mitõl lett kivétel, erre kaptam egy határozottan vicces választ... Még csak nem is reagáltam rá, erre én vagyok a kötekedõ... Döntsétek már el, hogy csak szófosni jártok ide, vagy pedig eszmecseréket folytatni, mert az utóbbinak sajnos elengedhetetlen része a kérdésekre való kulturált válaszadás is.

Riszpekk

Sephi
Bogaram. tudod jol hogy nem rosz szandekkal mondtam csak idegesitett mert kotekedni akartal megint. Ezzel megint odajutunk hogy ha valakinek teccik valami neked azontal kotekedni kell. Oszinten most mijabajod velem? Es maskepp a "Joedes nenikedhez kepest!" beszolasom direkt vicesnek szant nem komoly mert akkor irhatamvolna hogy "A Jo edes anyadhoz kepest!" nem?

Mit kell igy felkapni a vizet?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Coine, The A&O
mivel fitymázva kiröhögted
ha mellõzted volna nem lenne mirõl most beszélni.

FREAK
nem tagadom

de ezt most benézted, ugyanis az egyetlen, aki nem a megfelelõ hangnemet alkalmazta, az Sephi volt (te sem tagadhatod)

Riszpekk

Coine, The A&O
egyik kutya, másik eb
a JÓARC társaság az egyik fõ flémelõ brigád a fórumon, veled az élen, te sem tagadhatod.

Tikal
áhh, látom elkészült a medve project 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

FREAK
"Másrészt meg X-MEN 2, E-vel mivel többesszám..."

"Joedes nenikedhez kepest!"

Most akkor melyiknek a stílusával van baj????

Riszpekk

Coine, The A&O
csak tudod a stílus nem mindegy.

Jano

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Gery1980
Simáán😄DD
Békesség RULEZ😄

Jano
HÁ! 😄DD

Písz meg láv vidáut flém? Eeeeõõõááá. 😄DD

Gery1980
Ne szítsd tovább a tüzet!😄
Béke és szeretet, ez az én új jelmondatom😄

Jano
Bár lehetne filmestészta is...

Jano
Úgy olvastam, hogy flémesztéta. 😄

FREAK
Megint kezded. Az írástudatlanok helyes útra terelése nem kötekedés. Különben is ki akar érdemben vitatkozni olyannal, aki nem tud helyesen írni?? Persze ennek is van oka, de akkor sem annak kell beszólni, aki segít.

Riszpekk

Gery1980
Nem vitázom veled!😄
LEGO RULEZ szintén!

PÍSZ FOR ÓL BRÁDÁZ END SZISZTÁZ!

FREAK
pihenj, te kis filmesztéta 😄

amúgy mesélj már valami kiemelkedõt a filmbõl, mi emeli a többi fölé? annyira megöl a kíváncsiság!!! én ugyanis eddig azt hittem, hogy egy gagyi képregény hulladék filmváltozatáról van szó, amit csak szellemileg súlyosan rokkant töltelékemberek élveznek........ de tévedni emberi dolog, szóval hogy is van ez?? Oscar-t neki?

Riszpekk

Tikal
Lego a legjobb játék, ilyen babáim nem is voltak mint gi joe meg társai, csak a lego meg technics

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Blasta
Jólvan, gratulálok!
Ezért vagy ilyen csökkent szellemi képességü, és unkretív.
Tudod én sokat legóztam gyerekkoromben, nem ilyen elõre gyártott játékokkal jáccottam...
Ettõl jóval kreatívabb ember vagyok, mint te!
Neked csak megvették hetente az új babákat és dobáltad õket egymásnak a rajzfilmek végén...

:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Gery1980
Most látomk csak mit pofáztok itt😄DDDD

Én tényleg imádtam azokat a figurákat, és a rajzfilmet is néztem rendszeresen!
Ti mi a gyíkkal játszottatok gyerekkorotokba??
És igen is, tök jókat játszottam velük, miért tagadnám meg a gyerekkorom?
És nagyon szívesen megnéznék egy ilyen filmet, ha profin meg lenne csinálva, mert valszeg visszahozná azt a feelinget..

Coine, The A&O
de jobban lehet kötekedni

Laalee
ettol meg nem lesz jobb a film 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Blasta
Másrészt meg X-MEN 2, E-vel mivel többesszám...

Blasta
Ez igen frappáns válasz volt...

Laalee
hat az alakitast en nem emelnem ki 😄 de popcorn filmnek jo volt

Sephi
Joedes nenikedhez kepest!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

FREAK
mégis mihez képest? 😄

Riszpekk

Sephi
Szal voltam kedves es megvizualtam a X-Man 2... jajajajajajajjaaj de joo volt baazzz!! Nekem oltari film! Eszmeletlen jelenetek es rohadt jo alakitas! Rulez!

FREAK
ja, valszeg járta a boltokat prospektussal a kezében 😄

Riszpekk

Blasta
Mondom, ez a srác beteg...
"na meg persze nagy gyûjtõ voltam"....
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

APUCI NEM TUDTA MÁR MIVEL ELHALMOZNI A KIS SZAROST ÉS VETTE NEKI EZEKET A MÉREGDRÁGA BABÁKAT...:-DDDDDDDDDDDDDDDD

Aztán meg õ a gyûjtõ...

FREAK
persze

nincs még elég müzli-film hülyegyerekeknek, még egy GI Joe is kell.............

Riszpekk

ÁjjLe BoBBi
Most néztem meg a Final destination 2-t !! Hát ez egy olyan király film hogy szóhoz se jutok !! Asszem valami horror filmet akartak ebbõl csinálni, de az autópályás jelenetektõl kezdve az asztal alatt röhögtem végig a filmet ! 😊)))) Brian a végén nagyot alakított 😊)))

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Dynamic
De végül is egyszerûbben oldotta meg.Épp az volt a lényeg, hogy még éjjellátó sem kell, mert elég a pár másodpercnyi világos, míg felméri a terepet, utána "vakon" is elintézi õket.(miután kilõtték a fényeket)
a.carkey
Ja. Orrabuktak vele nappal és elkezdtek anyázni. Ezután tiltották be ...
😄DDD

A medve nem játék.

a.carkey
A sötétben, az elsõ jelenetek egyikében.

A medve nem játék.

Dynamic
Hova kellett volna és minek??
Blasta
De azt nem gyártják. Betiltották, mert érzelmeket csalt elõ...
:-DDDD

a.carkey
Az Equilibriumban, az elsõ jelenetek egyikében, nem lett volna elég egy éjjellátó nv google a pasinak? 😊

A medve nem játék.

Blasta
Nézd majd meg a filmet! Szerintem megéri!

Dynamic
Megnéztem a Start Trek Nemesis.Mondjuk nem vagyok ST rajongó egyáltalán, gyakorlatilag nem is ismerem a ST univerzumot, de a filmet meg lehetett nézni.Az elsõ felében volt egy-két altatós beszélgetés, de a második fele beindult.Végül is a történettel sem volt gond.Legalábbis nem tudom, hogy ez mennyivel jobb vagy rosszabb a többihez képest.
Szerintem érdemes megnézni.
Blasta
Tényleg jól csinálták meg! És kiváncsi lennék, ki szerint nem játszotta el jól Farrel a szerepet....
Nem hinném, hogy csak a fizimiskája miatt kapták fel hollywoodban!

Blasta
Én is most néztem meg a Phone Booth-t, és nem igazán értem Cat kolléga álláspontját, miszerint "vmi iszonyat szar film"

Szerintem teljesen rendben volt!
Mind a sztori, mind a szereplõk (semmi gond nincs Collin Farell játékával) és a vége is tetszett!

Nem értelek Cat, mi nem jött be ezen a filmen!

a.carkey
A pokemont a GÍJOÉVAL összehasonlítani kicsit durvus ...

A medve nem játék.

CSOCSO
http://www.wonderfuldays.co.kr
Laalee
sajnos most is nyomjak asszem az rtl en... rokon kiskolokre mndig raszolok hogy mer megint mit nez 😄

Tikal
még kiskoromban pro7-en vagy hol nyomatták...