Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
még de. néztem, nekem tetszett, ez közelebb állt a képregényhez, a magyar szinkron katasztrófa.
Pont és slussz
Én elaludtam rajta, de éjjel fél 1-körül arra riadtam, hogy a hülye macskám leesett az ágyról és nagyot huppant! Baze egyedül voltam itthon, és ezt a filmet néztem! Hát a pulzusom egybõl 8000 lett az eddigi 45 után...
Aztán már nem aludtam el rajta :-DDDD
Egyébbként is most csak a késõi idõpont miatt álmosodtam be....
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Final Destination 2 -nel asitottam sztm szar volt csak az eleje volt jo de az nagyon!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nem volt rossz, a téma szinte kimeríthetetlen, a blõd, de brutális halálesetek bemutatása nagyon fasza, de mégis jobb volt az elõzõ!
Mind történetileg, mind izgalmakban! Abban megismételhetetlen jelenetek voltak (Az elektromos vezeték kiszámíthatatlan mozgása, a csajt hirtelen elgázoló busz stb) és ezt nem tudták ûberelni!
Minden esetre az egyik legnézhetõbb "klisé-thriller" mostanság. Horronak azért nem horror....
Mondjuk a fogorvosos résznél eltakartam a szemem. Azt az idegeim nem bírták. Rengeteget járok fogorvoshoz sajna, és a fájdalmak minden szintjéhez volt már szerencsém, szal ezért... :-DDDD
Jo a story? Csavaros?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
elég jó volt 😊)
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
Légy te is éjszakai bagoly.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Tegnap a Halálhajó (nem a Szellemhajó!) lett az áldozat, pedig szeretem azt a filmet.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Deénmegcsakazértis....:-)
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ehh.....
Sweet Home Alabamat láttam tegnap este. Nem mai, de most sikerült megnéznem. Aranyos volt a film. De semmi nagy dobbanás. Hétfõn a "Two Weeks Notice"-t láttam S. Bullockkal. Nézhetõség szempontjából kb. egyforma a két film. Mellesleg a Recruit óta nem láttam normális akciófilmet, pedig este max. az tudna igazán ébrentartani. Nem az elõbbi két filmhez hasonló "romavigjátékok" 😊
A medve nem játék.
Hiába mondtam neki, hogy higgye el, ha tényleg kijön a második rész, akkor tele lesz a net az errõl szóló hírekkel, de leugatott, mondván: ki tudja, érdemes azért megpróbálni 😄 LOL
Amúgy közel hatvan évesen nem is olyan rossz.
Terminator 3 viszont jó szar volt...
:-))
és terminator 3mal hogy álltok? sztm schwarci nagyon öregszik
tudom, itt vagy példának te, de hidd el, ez nem egészséges
a tolerancia és a vélemény elfojtása nem ugyanaz..... ha véleményed van, ki vele, max leugatnak páran, de azért van szád (vagy két kezed) hogy beszállj a vitába
különben ilyen temperamentummal mehetsz az öregek otthonába 😊
Riszpekk
Joe Pesci annyira idegesítõ benne, hogy legszívesebben megrugdosnám😊
"Bánatni akarjátok kutyámat, ezért halál"-jelenet rulez 😊))
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Cak régen nem ilyen volt! De nem hánytam a szemére, csak furcsa volt! Régen máshogy nyomta...
Csatlakozom az elõttem szólókhoz. Rendesen merít a film az Orwell féle 1984-bõl, de nagyon-nagyon jó! Mindenkinek ajánlom!
A végén Döglégy Zolee szinkronhangja isteni benne.
"Dõ'j le, havero' még a szarodába' va'". :-))
Hozzá sokkal sötétebb környék, és sötétebb emberek, mint amikor Michael Douglas a Trafficban a lányát keresi a gettóban :-))
A film nagyon tetszett, másodszor láttam.

Nekem az tetszet, amikor azt a búvár-járgányt szétszedte a cápa! Mutatták, hogy nekiesik, de semmi egyebet nem lehetett látni, mint hogy eza iszonyat lassu mû-cápa nyitott pofával tolja odébb a szerkezetet. Aztán a következõ képen meg már darabokban van....
LOL
Végül is semmi bajom a dologgal, csak legalább azt nyögd még be, hogy tetszett-e vagy sem :-DDDDD
Lantee: Spybot mellett szerintem nem nagyon kúszik be semmilyen spyware a gépre. Vagy tévedek?
Az igazi íz a HÖRGÕ CÁPA (nemrég pont emlegettem), meg a hajó orrától szétrobbanó fej, ja meg persze a hajó is darabokra esett 😊
Egy jó jelenet volt benne, a kisgéppel a vízre való leszállás, na az komoly volt.
Riszpekk
Akkor használj filecserélõt.Még ilyen szerver hozzáadással sem kell szarakodni.
Pofonegyszerû!Feltelepíted, a keresõjébe beírod a címet, felhozza a címeket amit talál, ráklikkelsz és már tölti is.