Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Coine, The A&O
tegnap óta már van. (csüt.)

Sephi
Hol nezted meg? Mar van moziba?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Coine, The A&O
X-Men 2
még de. néztem, nekem tetszett, ez közelebb állt a képregényhez, a magyar szinkron katasztrófa.

Coine, The A&O
Nem, de például veled nem szívesen beszélgetnék, nem nagyon látom értelmét. Itt vége is, nem éri meg, hogy bármit kifejtsek az álláspontjaimból, minek ?
Pont és slussz

FREAK
Tehát nálad az a lényeg, hogy ne legyen értelme?

Riszpekk

Blasta
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Én elaludtam rajta, de éjjel fél 1-körül arra riadtam, hogy a hülye macskám leesett az ágyról és nagyot huppant! Baze egyedül voltam itthon, és ezt a filmet néztem! Hát a pulzusom egybõl 8000 lett az eddigi 45 után...
Aztán már nem aludtam el rajta :-DDDD
Egyébbként is most csak a késõi idõpont miatt álmosodtam be....

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Sephi
Tudnek meselni az elalvas temarol. Az teny es valo ha en elelszok egy filmnel akkor az mar nekem nem teccik. Ha csak asitok akkor kozepes. De ha figyelem akkor nagyon teccik. Utojara a Equilibrium - nal neztem intenziven 😊

Final Destination 2 -nel asitottam sztm szar volt csak az eleje volt jo de az nagyon!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Blasta
Tegnap megnáztem a Final Destination 2-t!

Nem volt rossz, a téma szinte kimeríthetetlen, a blõd, de brutális halálesetek bemutatása nagyon fasza, de mégis jobb volt az elõzõ!

Mind történetileg, mind izgalmakban! Abban megismételhetetlen jelenetek voltak (Az elektromos vezeték kiszámíthatatlan mozgása, a csajt hirtelen elgázoló busz stb) és ezt nem tudták ûberelni!
Minden esetre az egyik legnézhetõbb "klisé-thriller" mostanság. Horronak azért nem horror....

Mondjuk a fogorvosos résznél eltakartam a szemem. Azt az idegeim nem bírták. Rengeteget járok fogorvoshoz sajna, és a fájdalmak minden szintjéhez volt már szerencsém, szal ezért... :-DDDD

Coine, The A&O
Ezért válogatom azokat, akikkel beszélgetek.

PResident Evil
kicsit csöpögõs 😛PP

Tikal

Jo a story? Csavaros?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

most láttam: Jill Kelly's Hawaii!

elég jó volt 😊)

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

FREAK
De annak a beszélgetésnek nem sok értelme van, ahol mindenki ugyanazt mondja....

Riszpekk

SoDI---
Az ilyesmi engem nem szokott zavarni.
Légy te is éjszakai bagoly.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Tikal
A Soprano-kat szokta valaki nézni? Szerintem jo kis sorozat😊 Csak baszott késõre tették, köcsög RTL Klub

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Blasta
Igen, ez megy nálam is, de a fear.com-nál nem csak ez az elalvós tényezõ...:-DDDDD

Mondjuk én rendszert szoktam csinálni a filmek alatti elalvásból, teljesen függetlenül attól, hogy tetszik-e vagy sem.
Tegnap a Halálhajó (nem a Szellemhajó!) lett az áldozat, pedig szeretem azt a filmet.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Blasta
:-DDDDDDD
Deénmegcsakazértis....:-)

Vazze, mondtam, hogy ne nézd meg 😄DDD

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

CSOCSO
ROFL😊
Blasta
Tegnap MÁSODJÁRA aludtam el a Fear.com-on!
Ehh.....

PetruZ
The Truman Show
Tegnap láttam, nagyon tetszett.
a.carkey
Pl. a DIVFixet ajánlanám neki. Megnézheti, hogy mi van az aviban. Kezelése egyszerû, az eredmény nagyszerû, hiszen bele tud nézni egy "félkész" filmbe is. Pl. ... 😊

Sweet Home Alabamat láttam tegnap este. Nem mai, de most sikerült megnéznem. Aranyos volt a film. De semmi nagy dobbanás. Hétfõn a "Two Weeks Notice"-t láttam S. Bullockkal. Nézhetõség szempontjából kb. egyforma a két film. Mellesleg a Recruit óta nem láttam normális akciófilmet, pedig este max. az tudna igazán ébrentartani. Nem az elõbbi két filmhez hasonló "romavigjátékok" 😊

A medve nem játék.

Ennél már csak az egyik haverom jobb, aki már háromszor szedte le ilyen-olyan file-megosztókról a Matrix 1-et, mert Matrix2.avi néven feltette egy-két vicces figura.
Hiába mondtam neki, hogy higgye el, ha tényleg kijön a második rész, akkor tele lesz a net az errõl szóló hírekkel, de leugatott, mondván: ki tudja, érdemes azért megpróbálni 😄 LOL

Igen, az embereknek van egy ilyen tulajdonságuk 😊
Amúgy közel hatvan évesen nem is olyan rossz.

Blasta
?atrix 2 szuper volt, de nekem a 3 jobban tetszett...
Terminator 3 viszont jó szar volt...
:-))

jaja, nekem nagyon teccett 😉
és terminator 3mal hogy álltok? sztm schwarci nagyon öregszik

Coine, The A&O
Ez lelki baj ? Mindössze kerülöm a felesleges konfliktusokat, jobban szeretek beszélgetni, mint vitatkozni.

Valaki latta mar a Matrix 2-ot?

FREAK
jaaaj megint ez a lelkibaj.... mutass nekem olyan embert aki szó nélkül bírja (egy fórumon!), ha a sajátjával teljesen ellentétes véleménnyel találkozik

tudom, itt vagy példának te, de hidd el, ez nem egészséges

a tolerancia és a vélemény elfojtása nem ugyanaz..... ha véleményed van, ki vele, max leugatnak páran, de azért van szád (vagy két kezed) hogy beszállj a vitába

különben ilyen temperamentummal mehetsz az öregek otthonába 😊

Riszpekk

Dynamic
Nem szeretem azt a filmet.
Joe Pesci annyira idegesítõ benne, hogy legszívesebben megrugdosnám😊
cSuwwi
Most lett vége az RTL-en a Nagymenõknek. És eredeti szinkronnal nyomták. Nyamm 😊

shit happens

SoDI---
Abban a filmben az a legtutibb, hogy a csávó könnyedén számol le kisebb hadseregekkel, de a végén point a nemzetvezetõ bácsi jelenti az igazán kemény diót :-)

"Bánatni akarjátok kutyámat, ezért halál"-jelenet rulez 😊))

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Blasta
Világos! A topik címét teljesen kimeríti! Korrekt!
Cak régen nem ilyen volt! De nem hánytam a szemére, csak furcsa volt! Régen máshogy nyomta...

Equilibrium:

Csatlakozom az elõttem szólókhoz. Rendesen merít a film az Orwell féle 1984-bõl, de nagyon-nagyon jó! Mindenkinek ajánlom!
SoDI---
Kiképzés. Szinkronos DVD-verzió.
A végén Döglégy Zolee szinkronhangja isteni benne.

"Dõ'j le, havero' még a szarodába' va'". :-))

Hozzá sokkal sötétebb környék, és sötétebb emberek, mint amikor Michael Douglas a Trafficban a lányát keresi a gettóban :-))

Coine, The A&O
Amilyenné vált ez a topic (nem adnak a másik véleményére, hanem leugatják), nem érzem késztetésem, hogy beírjam a véleményem.
A film nagyon tetszett, másodszor láttam.

Nem csúszik be, de pl. némelyik fájl kellene a progi futtatásához...és mégis árulkodik! Múltkor kellett volna valami a Kazzaa-ról...telepít; egybõl ráenged SpyBot; irt; Kazaa meg se nyekken...ehhh 😊)
Tikal
Szerintem rendes, nem akar befolyásolni minket

Blasta
Sajna azt már nem láttam!
Nekem az tetszet, amikor azt a búvár-járgányt szétszedte a cápa! Mutatták, hogy nekiesik, de semmi egyebet nem lehetett látni, mint hogy eza iszonyat lassu mû-cápa nyitott pofával tolja odébb a szerkezetet. Aztán a következõ képen meg már darabokban van....
LOL

Blasta
Coine, mostanában jól nyomatod! Bejössz, benyögöd mit láttál és szevasz...:-DDDDD

Végül is semmi bajom a dologgal, csak legalább azt nyögd még be, hogy tetszett-e vagy sem :-DDDDD

Coine, The A&O
Tigris és Sárkány

A Kazaa-val meg az a baj, hogy mire ott leszedem az egy cd-s verziót, addigra ftp-rõl tizenötször oda-vissza töltöm a 2 cd-set 😊)))) Anno a Hellraiser 1-et másfél hónapig szedtem folyamatosan a Kazaaról 😊
Lantee: Spybot mellett szerintem nem nagyon kúszik be semmilyen spyware a gépre. Vagy tévedek?

Nem szeretem ezeket a fájlcserélgetõs stuffokat, mert telebasszák a gépemet mindenféle spyware szarral! Mellesleg ha nagy nehezen találok is valamit, akkor az éppen aktuális user TUTI nem engedi a letöltést!! MAradok a jól bevált fizetõs FTP-k használatánál!
Dynamic
Na, filecserélõn ilyen gond sincs...
(Kazaa,imesh stb.)
Egy próbát megér, de te tudod.
Azért, mert az egész munkahelyi winchesterem nincs összesen akkora, amennyit egy jobb helyen megosztott cumüként megkövetelnek dc-n 😄

FREAK
😊))))))))))

Az igazi íz a HÖRGÕ CÁPA (nemrég pont emlegettem), meg a hajó orrától szétrobbanó fej, ja meg persze a hajó is darabokra esett 😊

Egy jó jelenet volt benne, a kisgéppel a vízre való leszállás, na az komoly volt.

Riszpekk

Dynamic
Miért?
Akkor használj filecserélõt.Még ilyen szerver hozzáadással sem kell szarakodni.
Pofonegyszerû!Feltelepíted, a keresõjébe beírod a címet, felhozza a címeket amit talál, ráklikkelsz és már tölti is.
Oké, köszi, nem dc-zek, de elõbb-utóbb csak az utamba akad egy olyan ftp szerver is, ahol nem az svcd van fent.

Pheel
25th hour

Ajánlom mindenkinek. Nagyon bejött 😊