Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-gagyi filmek, amiket eleve lazára vettek, vagy nem is volt szempont a realitás (Acapulco ackiócsoport, Undercover brother, Banánok közt stb)
-gagyi filmek, amiket eredetileg hótt komolynak szántak, és úgy is reklámozták be (az összes tinihorror, az összes képregény alapján készült múvi pár kivétellel, német rendõrsorozatok stb)
és ott vannak a komolyabb filmek, amik valamilyen módon egy szokatlan történetet dolgoznak fel, de az élmény kedvéért szándékosan rontanak a képminõségen, és a hang is gyakran eredeti, de mindenképpen rendhagyó (Blair Witch 1, 28 nappal késõbb, vagy az Amerikai História X fekete-fehér jelenetei, amibe a nép elfelejtett belekötni, pedig az sem használja ki a multiplex lehetõségeit...)
Riszpekk
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Riszpekk
Rengeteg olyan film van aminek látszólag értelme(mondanivalója) van, miközben lehet, hogy nem más, mint hatásvadászat->profit.
Én nagyon jól szórakozom pár, "mondanivaló nélküli" filmen is, csakis magáért a szórakozásért.De tényleg csak "pár", mert valóban sok köztük az igénytelen.
Riszpekk
Mi lesz most velünk?????
:-)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ha szar valami, akkor az egybõl feltünik mindenkinek!
Az, hogy kinek mi tünik fel, kinek mibõl van elege, mit tart sablonosnak, az fedi az értelmi szintjét és a mûvészeti befogadókészségét.
Direkt én sem elemzek egy ilyen vagy olyan filmet miközben nézem. Vagy elvarázsol, és akkor csak a filmre koncentrálok teljes figyelemmel, vagy nem és akkor az ember elkezdi kiszúrni a számára zavaró dolgokat magától.
ARGGG
:-DDDDDDDDDDDD
Kicsit bugyuta...:-DDD
De azért jó.
😊)))))) jo volt az 5let...tetszett az hogy bezárodik az ajto és más kockába nyilik ha again kinyitod..tetszik az idõeltolodás is hogy találkozhatsz magaddal vagy másokkal...kiváncsi voltam mit hoznak ki a számokkal stb, de ez a hülyeségek hogy van az a kocka és szétdarál mindenkit meg a kristály"gerendék" amik kijönnek a falbol stb..ezek nem tetszenek..nem illenek ide...csak egyet nem értek, vagy tán nem emléxem rá😊
hogyan találták ki hogy mikor lesz vége a kockának???(66056 os számra gondolok) hja és ha szétesik a kocka hogy a picsbe találkoznak a halott önmagukkal???( kiszáradt elaszalódott mumifikálodott önmagukkal)...nah mindegy... amugy az elején amikor a csaj szemét látjuk és rázkodik meg nyöszörög...nah majdnem szétütöttem a monitort ha még fél percig mutatják azt a részt...tipikus ilyen kõr meg félelem.com elem...ilyen idiota baromság...tiszta idegesítõ baromság
V9ykn8_TZL0
Valakinek bejön vkinek nem...
2001 kira film, de már rég láttam, megnézném megint moziban egy cigi társaságában😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A problémán gondolkodtunk, és valószínû, hogy megpróbálunk kirakni haverokkal egy olyan filmet, amiben az ûr tényleg csöndes és hideg... 😊 (Ti. filmben utazunk) Egyébként meg ellenpéldaként ott van a 2001: Ûrodüsszeia. Más filmrõl nem tudok, ahol ezt alkalmazták, és nem is tudok másról (persze lehet, hogy akad...)
Errõl én nem hallottam...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nem kén azt nagyon eröltetni. Fos lesz, mint minden nagy mû feldolgozása....
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Nekem a kedvencem az üvöltõ cápa....:-DDDD
A Sci-fi sosem szólt másról. Az, hogy készült egy olyan film, amiben nincs hang az ûrben, nem azt jelenti, hogy ez jellemzõ a stílusra!
És amúgy hiába klasszikus én nem bírok túljutni az Ûrodüsszeia elsõ 30 percén....:-DDDD
Szóval én elnézem a sci-fi filmeknek a hangos ûrcsatákat.
Mivel science-fiction-rõl van szó, vagyis tudományos-fantasztikumról, ezért bõven belefér, hogy a készítõk hangokat kreálnak az ûrben.
Sokkal nagyobb blõdségek is vannak alapmûvekben, (még a nagy Alienben is) ezért ezt simán el lehet nézni a készítõknek szerintem.
Amugy nem jelent meg ennek vmi felujitott változata vagy csak tervezték?
Viszont ha "felnézel" az égre, nagyon közelinek érzed a sötét és hideg, idegen ûrt... És ahogy a Sulaco csak lebeg ott kussban...... Brrrr, a hideg kiráz 😄
Riszpekk
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!