Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riszpekk
-sejtelmesen vigyorgó vámpír (minek örül egy üldözött élõhalott?)
-hörgõ zombi, múmia (tüdõ, hangszálak?)
-légköri viszonyok szerint közlekedõ ûrhajó LÉGÜRES térben (ismerõs, nem?? fordulóban bedöntve, persze terelõszárnyak sehol (még jó), meg maga a hajó is inkább elmenne bontott téglának...)
meg van még egy pár ilyen......
Riszpekk
Hát, ilyenek vagyunk, na 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
A gond az hogy az emberek 90%-ának biztosan nem tetszene.(Szerintem nekem sem)Ezért is nem fognak változtatni.
A másik dolog amiért nem tudnánk elfogadni, hogy nem jártunk a világûrben, ezért nem igazán tudnánk átérezni(a nagy többség legalábbis).Ha olyan mindennapos lenne egy ûrutazás, mint egy autós túra, akkor valószínûleg már el tudnánk fogadni, sõt talán ki is nevetnénk a "hangos" ûrjelenetket.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ez olyan lenne, minhta elhagynák horrorfilmek végén a 2-szer feltámadó szörnyet.
Egyszerüen ez nonszensz ebben a világban.
Amúgy én nem is hiányolom. Lehet, hogy érdekes lenne, de egy sci-fi filmnek ez adja a savát&borsát.
Nem mondom, hogy nem lehetne profin megcsinálni amit leírtál, de nem merik bevállalni....
tehát te is befogadod a mûvészetet, csak megvan a felsõ határ
de van, aki minimális mértékben sem hajlandó látni, csak nézni szeretne
Riszpekk
Én nem érzem magam nagy mûvészetbefogadónak, életemben nem ültem be egy mûvészmoziba se, de azért tudok különbséget tenni klisé és egyedi közt, még a tucatfilmek között is. Szomorú, hogy ilyen és ehez hasonló élményekre vágynak manapság az emberek, mint amit itt olvastam nem sokkal lejjebb.....
az ûrhajók sivító hangja a világûrben... komolyan mondom, én ott bánom meg, hogy beültem rá, amikor elhúz az elsõ hangosan zúgó ûrjármû... pedig ha elképzelem, hogy mondjuk egy ûrcsata TOTÁLIS CSENDBEN zajlik le (max zene), mindig kíváncsian kezdek reménykedni, hogy talán egyszer valaki bevállalja
meg nem kell végig kussnak lennie, hisz a belsõ felvételeken ugyebár lehetnek hangok, a kabinban hallani a lövéseket, a becsapódásokat, a motort esetleg... meg ugye a "hideg világûr" fílinghez hozzátartozna a mély csend is, biztos, hogy egészen más, komorabb hangulata lenne
Riszpekk
(remélem Grétsy most nem figyelt, huhhh.....)
Broáf
Nos ezt sosem fogom megérteni, de tiszteletben tartom... Csak nekem felfoghatatlan, hogy valaki beül a moziba, és gyakorlatilag MINDEGY neki, hogy mirõl szól a film, a tartalom, mondanivaló mellékes, csak legyen benne sok-sok multiplex effekt, jöjjön a hang minden irányból, meg legyen sok színes (és jó képminõségû!) vizuális állatság....
Könyörgöm, IDE JUTOTTUNK?????? Vannak még emberek a világon, akik a lelkük mélyérõl fakadt intuíciók alapján készítenek filmet, és ezt egyesek letudják annyival, hogy "szar a kép, a sztori uncsi, és nincs benne óriás-lézer-elektromos-hiperdimenzinális szörnyeteg"... Ez engem õszintén elszomorít, mert az értelmetlen, szándékosan agyonbonyolított és teljesen irreális történettel rendelkezõ sablonfilmek meg sikeresek, pedig mindenki látott már legalább húsz ugyanolyat korábban. Persze ez mind az én bajom, nem azért írtam le, hogy most akkor mindenki nézzen magába, és holnaptól legyen fogékony a mûvészetre és ÉRTSE meg a mélyenszántó mondanivalót, csak szar érzés, hogy lassan nem merek beülni egy komolyabb filmre a moziba, mert a sok suttyó végigröhögi, "jópofa" beszólásokkal bassza el az élményt. Pedig szeretek moziba járni, de minél drágább, annál több üresfejû sznob majom teszi be a seggét, hogy aztán NULLA élménnyel gazdagodva menjen ki a terembõl... Közben meg azok élményét is elkúrta, akik tudták volna élvezni a filmet.
Riszpekk

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
LOL
(szvsz pillanatnyilag a leginnovatívabb stílus, ami bármilyen jellegû filmkészítésben létezik)
Hatalmas horror rajongó vagyok, de kb. 14 éve nem féltem horrorfilmen. Na jó, mondjuk a Twin Peaks-en erõsen dartam, de az is 11 éve volt...
Szeretnék bemutatkozni: Ramza vagyok 😊
Amúgy az izgulás azért erõs túlzás, de azért a maga módján szerintem nem volt rossz a Ring. Persze a 28 nap sokkal-sokkal jobban tetszett.
Alapvetõen nálam az a különbség a kettõ közt, hogy az egyik igazi klasszikus, a másik meg egy jó, de korántsem korszakalkotó film.
Riszpekk
Annál durvábbat tüsszentek bazzeg, attól hamarabb szívrohamot kapsz......
Riszpekk
Riszpekk
Boyle személyesen nyilatkozta, hogy ez mind szándékos, én nem tudom, mit nem lehet ezt megérteni...
Riszpekk
A Gyilkos Diafilm egy gagyi utánzatával állunk szemben...😄DDDD
Valahogy én is.
Csak elött még letöröltem :-DDDD
Egyáltalán el tudod mesélni mi volt a lényege? Vagy csak ültél tátott szemekkel és nagyot ugrottál minden egyes kockánál amikor megszólalt mind a 84 hangfal max hangerõn...
Fasza kis szórakozás, nemmondom....
ÁÁÁÁÁ, inkább nem folytatom.
2. Az van, hogy hányok a stílustól
3. Nekem a gits nem jött be
de jo neked..én olyan jot durmoltam utánna mint meleg cukrotej és egy esti mese után....
Szerintem gyér.
Hogy miért? Nem tudom, nem tetszett _annyira_. Kommentek alapján sokkal jobbra számítottam. Pl. mondta valaki: egy fél perc nincs, amíg hátradõlhetnénk, hogy most nyugi lesz. ("neem, az apád faszát nem! te ilyen buzi lehetsz" 😄D) Kicsit uncsi, nem is olyan félelmetes.
ÉN, aki a Kör után egy hétig paráztam fogmosás közben a tükörbe nézve 😊 és a zuhanyrózsában félve nézegetem még most is az eldeformálódó fejem 😊 nem éreztem úgy, hogy olyan hûdefélelmetes.·Alagútban kerékcsere rulz; többi átlag.
A kamerázás tényleg nem rossz, de ez hozzájárult ahhoz, hogy fos™nak nevezhessük a képminõséget. Hiába a multiplex mozi, pixeles :~
Mondjuk most már épp ideje volt megnézni, mert asszem csak vasárnapig játszák. Szerencsére a leányzó megnézte barátnõjével a feardotcom -ot, az még szerinte is durvább volt mint kör 😄 (ergó én meghaltam volna. komolyan.)
Most láttam:
Ninja Scroll.
Rulez volt ez is, csakhát a Manga.....:-DDDDDD
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A helyesírás a lélek tükre, a lélek pedig a helyesírás tükre, míg a tükör a lélek helyesírása.
Nem oszt - nem szoroz.
Freak hírnevét rontja vele, csak ennyi....
Gratula...
A helyesírás a lélek tükre, a lélek pedig a helyesírás tükre, míg a tükör a lélek helyesírása.