1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Alien
    Hétvégi termés

House Of Wax: Háááát nem vmi nagy szám :D Szokásos Isten háta mögötti hely, ahol persze sose jár senki csak az áldozatok :)

Világok Harca: Sokkal sokkal többet vártam, csalódtam a filmben nem volt nagy szám, egyszer meglehet nézni,volt benne egy-két jó dolog azért, de ID4 sokkal jobb szerintem hamár idegen megszállásról beszélünk :)

Batman Begins: már az elején látszott, hogy nem egy megszokott hangvételű Batman filmről van szó, tetszett ez a hangulat ami a film alatt volt, és az is nagyon tetszett, amikor Batman először lépett színre és valóban úgy volt a jelenet, hogy Batmant úgy ábrázolták mint egy olyan személyt akitől félni kell. Tetszett t:) Imdb-n láttam, hogy a következő Batman is készül és ismét Christian Bale lesz a főszerepelő, Alfred pedig Michael Cain marad. Mondjuk először nekem ő kicsit furcsa volt valahogy Alfred szerepében :) A Madárijesztő figura meg beugrott még a régi Batman rajzflmsorozatból :))