Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak vigyázz, a sok popcorn megárthat!
Riszpekk
ehhh..aranyos.. nemtöbb...leginkább az idiota szereplõk tetszenek...de nem a legjobb rész...
A kör már jóval túlmutat az átlag filmeken. Azonban a történeti szál rettenetesen egyszerû. Viszont a film készítõi ezt mesterien oldják meg a már-már idegsejteket is súroló félelmetes betétekkel. Igényes képi ábrázolás és sejtelmes hangulattal teli horror ez a film. Értelme azonban nem sok van, de ez legalább élvezettel nézhetõ. Az ötös skálán: 5/3.
Másvilág minden szempontból a legjobbak közé tartozik. Akár etalon is lehetne, de a szerplõk kevés száma és a helyszínek egyhangúsága sokat von a megítélésébõl. Azonban a sztori és a végsõ csattanó olyan mélyen hasít az ember már amúgy is nyomasztásokkal teli agyába, hogy a végén a skála 5/5-ös jelzõvel kiüti a vetélytársait.
Aki teheti és válogathat, melyik filmet nézi meg, feltétlenül a Másvilággal kezdje.
Megvárom amíg csinálnak hozzá, mert a poénokat igencsak érteni kell....
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Szuperül játszottak benne a színészek...
Azok a poénok, amik nem sikerültek olyan jól, Robert De Nirotól azok is jók lettek.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Csak vannak itt többen onnan valósiak, de én eddig csak egyet ism....
Szerintem nem rá gondolsz....
:-))))
A másik egy Bukarasetben játszódó krimi volt.
Egyik címét sem tudom.
Volt még egy film, a Ceaucescu házaspár kivégzése. Na az volt egy hatalmas alkotás ...
: )
Sephi. Te vagy Erdélybõl?
A medve nem játék.
A vegen pedig az embernek leesik az alla.
En eletemben ha lattam 2 roman filmet az mar sok de ez felulmul akarmilyen mas kulfoldi filmet a kategoriajaban.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Riszpekk
mondom "bazzeg, King-Kong!" - persze pont egy olyan pillanatban, amikor MINDENKI elhallgatott, na utána meg a környéken szórványos röhögés.... ilyet se égtem még, ráadásul pont az ilyen vicces elemeket szeretném világosban is látni 😄
Riszpekk
"A Trainspotting alkotói kevésbé sikeres hollywoodi kitérõjük (Az élet sója, A part) után a zombifilm amerikai mûfajának európai meghonosításával térnek vissza brit hazájukba. Az innen-onnan (elsõsorban George A. Romero Holtak-trilógiájából) összeguberált elemeket egységes mozikalanddá montírozzák. Legerõsebb kötõelemük a horrorban ilyen rémisztõ sikerrel még soha nem alkalmazott digitális kézikamerázás, amely hétköznapivá, testközelivé teszi az apokaliptikus látványt, és így a film még sokkolóbb. Egy lazításnak szánt jelenetben pedig elgondolkodhatunk azon, mit tennénk, ha beszabadulnánk egy bevásárlóközpontba, ahol nincs senki, akinek fizetni lehetne. Nos, miért is izgatnak bennünket annyira a zombik?"
Én sokat járok egyedül moziba....
Pont ilyen filmekre, amik nem barátnõ kategória.
Nekem bejön. Csak a filmre kell figyelned, nem kell a barátnõre és egyéb marhaságokra...(a bunkó nézõkön kívül)
\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
komolyan mondom, már csak aludni tudok a félrehangolt nyávogó hegedûhangokon, amik némi feszültséget hivatottak gerjeszteni, de valahogy az ezredik filmben már nem mûködik
itt viszont, modern, energikus, és feszültséggel teli zenék vannak, és rám pl. nem is kis hatással
Riszpekk
keress rá google-n a DivFix re...
szedd le..
megnyitod a filmet.. majd keep oroginal file-t bepipálod majd rebuild index..és nézheted is
én sokkal tovább (15 perc helyett legalább egy órán át) húztam volna a nyomasztó keresgélést, a nyomok felfedezését és az egyedüllétet, de megértem, ha nem lehet hetekig kiüríteni Londot egy film kedvéért 😄
Riszpekk
Elöre is thx: Ams
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Ott az a sok hulla és ekkor próbaképp megszólal: Helló????
És azok az arcok baze, ahogy mmeglepedten figyelik õt.....
ÁÁÁÁÁÁÁ
Feláll a szõr a hátamon miközben írom...:-))))
az elsõ komoly jelenettõl kezdve végig görcsben volt a gyomrom, és a pulzusom se ment 150 alá... ilyen egy igazi, intelligens horror, semmi gagyizás, csak kõkemény halálhangulat és egy tényleg elképzelhetõ történet
nem csalódtam a rendezõben, az elvárt színvonal simán megvolt
Riszpekk
MY BIATCH!
\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"
mi a véleményetek errõl a filmrõl?
Kaplan
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Persze ez elég rég volt. Még tavaly vmikor.
Mondjatok még hasonló top horrorokat!
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Bár az az igazság, hogy a Másvilágot is meg kellene néznem legalább még1szer, mert így visszamenõleg beugrik pár logikátlanság.
De ezeket inkább nem részletezem, hátha valaki meg akarja nézni még a filmet.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
nincs meg valakinek avi-ban?
Riszpekk
Résztvevõk: A kör, Félelem.com, Másvilág, Jelek
Na, akkor vélemények szép sorjában
A KÖR
Ha eltekintünk attól, hogy a sztori alapja alapvetõen elég nagy hülyeség, hogyan kerül ugye a film a szalagra, meg hogyan telefonál a kísértet a másvilágról annak aki megnézi a filmet (a matáv biztos már a pokolban is kiépítette a hálózatát 😉 ) akkor egész nézhetõ a film. Pár sejtelmes jelenet (a csaj arcára ráközelít az elején a kamera, amint átváltozik meg bevillan egy pillanatra a kör stb.) és a megvalósítás is egész jó lett. Ha valaki az említett hülyeségektõl eltekintve tudja (és akarja) élvezni a filmet, annak teszteni fog. Én pl. kedvet kaptam, hogy megnézzem még1szer.
MÁSVILÁG
Na, ez tetszett a legjobban. Nincsenek félelmetes effektek meg képek, mégis ha lehet mondani jobban "beszartam" a filmen, mint a kör-ön. Aztán ahogy kibontakozik az egész történet, majd a legvégén amikor kiderült a poén ülve maradtam. Ajánlom mindenkinek!!!
Jelek
Ez sem egy rossz film, bár fõszereplõnek nem Mel Gibsont választottam volna (nincs vele bajom csak szerintem nem illik a filmhez). Van bent pár elgondolkodtató rész is (fõleg a kislánnyal kapcsolatban) de olyan jelenet, ahol igazán megijedtem max. 3 volt. A vége meg szerintem elég egyszerûre sikeredett sajnos.
Félelem.com
A story sajnos a kör-höz hasonlóan sajnos (szerintem) egy elég nagy hülyeségen alapszik. Voltak bent szép megoldások bár ennél a filmnél nem volt meg az alap hangulat (nem este néztem tök sötétben és max hangerõn, meg a felirat is szar volt, így 3x kellett játszanom vele menet közben, hogy a feliratot hozzáillesszem a filmhez). Ettõl függetlenül izgalmasnak mondható a történet. De sajnos nem tudtam igazán élvezni, ami a körülményeknek is betudható.