Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
lol, a Kör 3, a 28 nappal késõbb 2...... bravó, öcsém, értesz a filmekhez 😄

csak vigyázz, a sok popcorn megárthat!

Riszpekk

CSOCSO
Taxi3:
ehhh..aranyos.. nemtöbb...leginkább az idiota szereplõk tetszenek...de nem a legjobb rész...
28 nappal késõbb egy posztapokaliptikus amatõr jegyeket felvonultató, történetileg jól megkomponált, de gyengén kivitelezett, nyomasztó de azért könnyen megemészthetõ darab. Abszolult felejthetõ alkotás. Egyedül a zombikat alakító színészek alakítása páratlan, a történet közepes a képi megjelenítés viszont néhol profi elemeket is ötvöz, bár az összhatás a fentebb említett amatõr jegyeket erõsen magánhordozza. Az ötös skálán: 5/2 a film.

A kör már jóval túlmutat az átlag filmeken. Azonban a történeti szál rettenetesen egyszerû. Viszont a film készítõi ezt mesterien oldják meg a már-már idegsejteket is súroló félelmetes betétekkel. Igényes képi ábrázolás és sejtelmes hangulattal teli horror ez a film. Értelme azonban nem sok van, de ez legalább élvezettel nézhetõ. Az ötös skálán: 5/3.

Másvilág minden szempontból a legjobbak közé tartozik. Akár etalon is lehetne, de a szerplõk kevés száma és a helyszínek egyhangúsága sokat von a megítélésébõl. Azonban a sztori és a végsõ csattanó olyan mélyen hasít az ember már amúgy is nyomasztásokkal teli agyába, hogy a végén a skála 5/5-ös jelzõvel kiüti a vetélytársait.

Aki teheti és válogathat, melyik filmet nézi meg, feltétlenül a Másvilággal kezdje.
Blasta
Nekem már megvan, csak még nincs hozzá feliratom...
Megvárom amíg csinálnak hozzá, mert a poénokat igencsak érteni kell....

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Taranov
Láttátok már a Még egy kis pánikot?
Szuperül játszottak benne a színészek...
Azok a poénok, amik nem sikerültek olyan jól, Robert De Nirotól azok is jók lettek.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Blasta
Ja, már vágom...
Csak vannak itt többen onnan valósiak, de én eddig csak egyet ism....

I.C.ram
Pedig rá. 😊
dikki*yysw
Igen Sephi erdélyi :-)

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

dikki*yysw
😄DDDDD

Sephi: Hol lehet megszerezni a filmet? az imdb.com-n 10-bol 9et adtak ra a nezok atlagosan ami szerintem kurva jo arany 😊

Blasta
....vagy mégis????
:-)))

Blasta
"Sephi. Te vagy Erdélybõl?"

Szerintem nem rá gondolsz....
:-))))

a.carkey
Én eddig két román filmet tudtam végignézni. Egy westernt, amiben egy öreg román a fiával kimegya a másik fiáért Amerikába, aki ott bandita. Tudjátok: elöl töltõs vadászpuska, mint a Rumcájszban (bár a cseh), pálinkát iszik és fikázza az "ámerikai" langyos löttyöket, a legyet lelövi 1 km-rõl a pasi arcáról stb..

A másik egy Bukarasetben játszódó krimi volt.
Egyik címét sem tudom.

Volt még egy film, a Ceaucescu házaspár kivégzése. Na az volt egy hatalmas alkotás ...

: )

Sephi. Te vagy Erdélybõl?

A medve nem játék.

Blasta
HOl jáccák?

Sephi
Nos tudom hogy most egyesek furan fognak nezni de be kell vallanom hogy 2 napja lattam az egyik legjobb Europai filmet ami valaha letezett. Es a poen az hogy ez a film tejesen jogu roman gyertmany. Tudom hogy furcsa nekem is aszotnak hogy jo es megneztem es tenyleg az volt. Ha esetleg valaha halatok rola az a neve hogy Filantropica. Megeri megnezni higyetek el nekem mert olyan eredeti egy oltet az egesz film hogy az nem igaz. Tele van humoral de nem vigjatek es tele van meghokento jelenetekkel mert 10 percenekent olyan kinos jelenetek vannak 😊

A vegen pedig az embernek leesik az alla.
En eletemben ha lattam 2 roman filmet az mar sok de ez felulmul akarmilyen mas kulfoldi filmet a kategoriajaban.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

FREAK
ja, és ráadás.... sose kajázok popcornt, de azért most ott figyelt az ölemben egy adag egy kóla mellett, csak hogy teljes legyen a kép

Riszpekk

FREAK
juj de durván beégtem..... kezdõdik a film (én persze azt hittem, ez is trailer), monitorok, majom.... ahogy kúszott fel a kamera ismerõsnek tûnt a majom teste

mondom "bazzeg, King-Kong!" - persze pont egy olyan pillanatban, amikor MINDENKI elhallgatott, na utána meg a környéken szórványos röhögés.... ilyet se égtem még, ráadásul pont az ilyen vicces elemeket szeretném világosban is látni 😄

Riszpekk

Blasta
Hát nemtudom, az est.hu ajánlója nem éppen rossz:

"A Trainspotting alkotói kevésbé sikeres hollywoodi kitérõjük (Az élet sója, A part) után a zombifilm amerikai mûfajának európai meghonosításával térnek vissza brit hazájukba. Az innen-onnan (elsõsorban George A. Romero Holtak-trilógiájából) összeguberált elemeket egységes mozikalanddá montírozzák. Legerõsebb kötõelemük a horrorban ilyen rémisztõ sikerrel még soha nem alkalmazott digitális kézikamerázás, amely hétköznapivá, testközelivé teszi az apokaliptikus látványt, és így a film még sokkolóbb. Egy lazításnak szánt jelenetben pedig elgondolkodhatunk azon, mit tennénk, ha beszabadulnánk egy bevásárlóközpontba, ahol nincs senki, akinek fizetni lehetne. Nos, miért is izgatnak bennünket annyira a zombik?"

Blasta
Miért?
Én sokat járok egyedül moziba....
Pont ilyen filmekre, amik nem barátnõ kategória.
Nekem bejön. Csak a filmre kell figyelned, nem kell a barátnõre és egyéb marhaságokra...(a bunkó nézõkön kívül)

harakiri
Ha rossz véleményt akarsz róla, arra ott az est.hu ajánlója 😊).

\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"

dikki*yysw
Errõl a 28 nap.. ról még csak jó véleménnyel találkoztam. De gondolom csajjal nem ez a legjobb film, amit az ember megnézhet? 😄 De akkor meg hogyan, egyedül nem megyek moziba.

RelakSfromhome
Hehh... Állj, vagy lõ a mamám! Azé az durva volt benne, hogy a kamion gumija erõsebb volt, mint a repcsi kereke...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Olvastam hogy a Training Day (Kikepzes) cimu filmnek a dvd valtozatan van egy alternativ befejezes is (valaszthato mi legyen a film vege), kerdesem az lenne, hogy aki mar latta a dvds verziot az meg tudna mondani mi a masik veg?

FREAK
ja, viszont ami istentelenül nagy húzás volt, az a kurva szarrácsépelt szimfonikus zenekar hanyagolása

komolyan mondom, már csak aludni tudok a félrehangolt nyávogó hegedûhangokon, amik némi feszültséget hivatottak gerjeszteni, de valahogy az ezredik filmben már nem mûködik

itt viszont, modern, energikus, és feszültséggel teli zenék vannak, és rám pl. nem is kis hatással

Riszpekk

CSOCSO
mpg be simán belenézel.. avi ba meg divfix el tudsz bele lesni...
keress rá google-n a DivFix re...
szedd le..
megnyitod a filmet.. majd keep oroginal file-t bepipálod majd rebuild index..és nézheted is
CSOCSO
az vazzeg.,..popcornal a kezembe vetödöm be a gépem elé a frissen leszedett film megnézése végett..erre mit szedtem le?? a sandra bullock köcsög 28 nap filmjét...ÁÁÁRGHH😊)
CSOCSO
az a szobor😊LOOOL😊
FREAK
annyi bajom volt csak vele, hogy szerintem túl hamar találkozott az emberekkel

én sokkal tovább (15 perc helyett legalább egy órán át) húztam volna a nyomasztó keresgélést, a nyomok felfedezését és az egyedüllétet, de megértem, ha nem lehet hetekig kiüríteni Londot egy film kedvéért 😄

Riszpekk

Guest
Nem kell Ace, csak egy AC3-dekóder.
Ams
Catch.Me.If.You.Can.DVD.Screener.REPACK.XViD-NiNJA-nak nincs hangja, divx és xvid fennt van, ace mega codec pack kell hozzá?

Elöre is thx: Ams

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Blasta
nekem onnantól végem volt, amikor bement a srác az elején a templomba....
Ott az a sok hulla és ekkor próbaképp megszólal: Helló????

És azok az arcok baze, ahogy mmeglepedten figyelik õt.....
ÁÁÁÁÁÁÁ
Feláll a szõr a hátamon miközben írom...:-))))

FREAK
ma néztem meg, és szerintem tökéletes

az elsõ komoly jelenettõl kezdve végig görcsben volt a gyomrom, és a pulzusom se ment 150 alá... ilyen egy igazi, intelligens horror, semmi gagyizás, csak kõkemény halálhangulat és egy tényleg elképzelhetõ történet

nem csalódtam a rendezõben, az elvárt színvonal simán megvolt

Riszpekk

saco
Aki szereti a drama/elgondolkodtatos filmeket annak ajanlom a Betépve(Blow) c. filmet vagy a Requiem egy álomért-t(Requiem for a dream) vagy meg ebbe a kategoriaba sorolom a Leon,a profi-t is,amit eppen ma neztem meg ujra.

MY BIATCH!

harakiri
az bizony, meg a poroltózás se rossz 😊)

\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"

Coine, The A&O
Krisztus haver a nyerõ ! 😄

harakiri
ma láttam a Dogmát sokadszorra, hehehe- kircsi volt

Kaplan
Nekem a 28 nappal késöbb nagyon teccet!!
mi a véleményetek errõl a filmrõl?

Kaplan

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Factor_007
jajj elfelejtettem...
mikor jön a matrix 2??

shaba23
Mit kell csinálni, hogy az SVCD-s filmek ne legyenek megnyújtva???
hali

www.napisajto.hu

Coine, The A&O
mi fáj ?!

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Coine, The A&O
Más világ tényleg jó film és a legjobb benne, h. tök véletlenül néztük meg, mert eredetileg mást akartunk 😊
Persze ez elég rég volt. Még tavaly vmikor.

Blasta
Az nagyon helyes, mert nálam még a megnézendõk listáján szerepel :-)

BaLeeX
Én divx-en néztem, feliratosan.

Mondjatok még hasonló top horrorokat!

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

BaLeeX
Jaja!
Bár az az igazság, hogy a Másvilágot is meg kellene néznem legalább még1szer, mert így visszamenõleg beugrik pár logikátlanság.
De ezeket inkább nem részletezem, hátha valaki meg akarja nézni még a filmet.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

FREAK
na igen, a MÁSVILÁG nálam is top horror, imádom a kísértet-horror stílust, és ez ráadásul végig idegtépõ, a végén a csattanónál meg levegõt sem vettem pár percig

nincs meg valakinek avi-ban?

Riszpekk

Dynamic
Úgy látszik nagyon hasonló az ízlésünk.Mindenki a Kört emlegeti, ha "paráról" van szó, de szerintem is a Más világ, lényegesen nyomasztóbb volt.És ehhez, még tévébõl kimászó szörny sem kellett, sõt szinte semmilyen vizuális elem nem kellett, hogy néha, film nézés közben az apróbb zajokra oldalra pillantsak😊
BaLeeX
Múlt héten tartottam egy "horror hétvégét".
Résztvevõk: A kör, Félelem.com, Másvilág, Jelek

Na, akkor vélemények szép sorjában

A KÖR
Ha eltekintünk attól, hogy a sztori alapja alapvetõen elég nagy hülyeség, hogyan kerül ugye a film a szalagra, meg hogyan telefonál a kísértet a másvilágról annak aki megnézi a filmet (a matáv biztos már a pokolban is kiépítette a hálózatát 😉 ) akkor egész nézhetõ a film. Pár sejtelmes jelenet (a csaj arcára ráközelít az elején a kamera, amint átváltozik meg bevillan egy pillanatra a kör stb.) és a megvalósítás is egész jó lett. Ha valaki az említett hülyeségektõl eltekintve tudja (és akarja) élvezni a filmet, annak teszteni fog. Én pl. kedvet kaptam, hogy megnézzem még1szer.

MÁSVILÁG
Na, ez tetszett a legjobban. Nincsenek félelmetes effektek meg képek, mégis ha lehet mondani jobban "beszartam" a filmen, mint a kör-ön. Aztán ahogy kibontakozik az egész történet, majd a legvégén amikor kiderült a poén ülve maradtam. Ajánlom mindenkinek!!!

Jelek
Ez sem egy rossz film, bár fõszereplõnek nem Mel Gibsont választottam volna (nincs vele bajom csak szerintem nem illik a filmhez). Van bent pár elgondolkodtató rész is (fõleg a kislánnyal kapcsolatban) de olyan jelenet, ahol igazán megijedtem max. 3 volt. A vége meg szerintem elég egyszerûre sikeredett sajnos.

Félelem.com
A story sajnos a kör-höz hasonlóan sajnos (szerintem) egy elég nagy hülyeségen alapszik. Voltak bent szép megoldások bár ennél a filmnél nem volt meg az alap hangulat (nem este néztem tök sötétben és max hangerõn, meg a felirat is szar volt, így 3x kellett játszanom vele menet közben, hogy a feliratot hozzáillesszem a filmhez). Ettõl függetlenül izgalmasnak mondható a történet. De sajnos nem tudtam igazán élvezni, ami a körülményeknek is betudható.

Blasta
Zsoltika rulez gyerek, csak nem képes helyesen leírni fordítva a nevét sem :-)))))