1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Lipi1980
    Volt szerencsém megnézni egy viszonlagy régebbi filmet, ami a címe miatt mindig is csábító volt számomra. Donnie Darko! A nyáron összefutottam egy rokonnal, akinek - mivel felvette a filmesztéta szakot is a pszichológia mellé - kötelező jelleggel meg kellett néznie a filmet. Az ő elmesélésén felbuzdúlva kikölcsönöztem, és megnéztem! Hát ha valakinek tetszett a Pillangó hatás, akkor ez is tetszeni fog, mivel nagyából hasonló a téma (az időutazás), csak egy kicsit bonyolultabb a történet, nem annyira kézzelfogható, mint a Pill.hatás esetében. De ha az ember másodjára is megnézi, akkor már összáll a kép...
    Szerintem nagyon tuti film!
    Ha valaki hasonló filmet tud ajánlani, akkor kiváncsian várom a címeket. Na nem az Időzsaru jellegű akcióra gondolok, bár annak az alapötlete nagyon jó, kár hogy túl van akciózva, bár mit várunk egy Van Damme filmtől?!?!?!?!
    Időutazásra fel!!!!