Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És szerintem ez a film nem "kötelezõ moziban" kategória...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Szerintem ilyen UFO-s filmet soha nem is csinaltak. En enny remek otletet es elkepzelest nem lattam meg. Hat vagy 3 szor ugy kirazott a hideg a film kozben es egyszer bazz korom ellenere meg is ijedtem amit nem szoktam filmnel. Es a poen az hogy a vegen meg el is sirtam magam vazz 😊
Eszmeletlen a film mindekinek ajanlom!
Ebben van Horror , akcio es drama is 😊)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
mind1, 2 vélemény:
jade:
másodrangú krimi/thriller, harmadrangú sztárpótlókkal. kimaradt: eredetiség, csattanó stb. 1xi megnézés se javasolt. bár van benne szextematika (mint az összes z kat. thrillerben), akinek ez önmagában elég, uccu neki.
domestic disturbance:
travolta megint leszállóágban? lesz megint 1 ponyvaregény hogy felemelkedjen? egy másik thriller, ha lehet, még több klisével. csak travolta-fanoknak.
ja, és nem fikázok ám mindig mindent, csak most úgy látszik, nem jutok normális filmhez 8)...
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Respect for her!!!!
HOGY TE MEKKORA TAPLÓ VAGY!!!!!

szorika, mindent kis betûvel írok, még a saját nevemet is (mármint gépelve - kézzel csupa nagybetûvel).
mintha megkíséreltek volna valami there's something about mary utánérzést csinálni, de nem sikerült sem a bájt, sem jó sztorit, sem a durva "poénokba" humort belevinni. a húgom nem húgom óta a legrosszabb vígjáték. csak diaz/applegate fanatikusoknak.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
És AALIYAH a Romeo must die-ban sokkal jobban nézett ki!!!!!
queen of the damned: holló (ami valójában varjú 8) plusz egy kis interjú a vámpírral, pár jó, klipszerû kép, morcos muzsika, idétlen mozgások. 1x nézhetõ. a benyomás: hollóhoz hasonló félkultfilmet próbáltak csinálni, de nem sikerült (max az aaliyah hívõknek).
kung pow. aranyos, idióta. jól szórakoztam, bár valszleg még jobban értékelem, ha ismerem azt a filmet, ami köré megcsinálták. rémlik a minivideo a netrõl, a mátrixos tehén? na az ebbõl a filmbõl van...
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
A végsõ visszaszámlálásban is olyan logikai hibák vannak, hogy na....
Embereknek nem teccik a fc?
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
(najó, de a Matrix Sci-fi. Tehát tudományos-fantasztikus.....ez válasz az "elhiszem-nemhiszem-re")
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
inkább olvasok.
a matrixban meg mondanivaló... háááát...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
De ezt én simán átugrottam egy "hollywood" beszólással!
Ha komolyan belegondolsz, ezen a sztorin legalább lehet gondolkodni. Én nagyon sokat törtem rajta a burámat, és kb. u.azokra a dolgokra jöttem rá.
Nem úgy mint egy Titanic-on vagy egy Star Trek-en, esetleg Pókemberen...
Én ezt a filmet tekintem a 21. század Star Wars-ának. Olyan sztorija van és annyira eltalálták az egészet, mint anno a SW trillógiát!
igen, FC = fightclub
amugy a tehénkéket pont nem kellene terelgetni, mert nincs meg az intelligenciájuk, hogy bajt okozzanak... és egy programcsoport lehetne annyira 'értelmes', hogy erre rájöjjön, és a kevesebb energiafelhasználással járó forrást választhatná...