Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Szerintem úgy mondott véleményt, hogy a Valami Amerikán kívül csak a Bujtor filmeket látta!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Amikor a feka gyerek meghal az elején, látszott, hogy Costner kurvára kiborul (aztán meg balga mód kilökik a halott társukat a kopterbõl. Ez alap hülyeség. Hamarabb eljutnak hozzájuk, ha megtalálja a rendõrség...)
Nézi a vért, és látszik, hogy eléggé kivan, aztán meg minden gond nélkül saját maga lövi le az egyik társukat...
Aztán amikor a zsaruk elemzik, mondják, hogy felcser volt vietnámban....
Hát ezért az ingadozó lelkiállapot és ezért viseli meg a vér ill. a meg nem mentett társ halála....
Ez bejött...
jól kezdõdik, megnyugtató szereplõgárda. aztán ellaposodik. ebben a mûfajban ott a wanderers, ami igazi klasszik.
Aki nem látta még, annak ajánlom.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
szerintem ez egy ujjabb hatalmas kihagyhatatlan mozi!!
eszméletlen szép egész jó történet és én is akarok olyan Lexust!!!😊)))))))
baromi jó film!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Az után a bárgyu Pinnocchio Future sztori után kész felüdülés volt.
Kellemes Scifi-psicho-thriller-eksön múvi....
Csak (ahogy SS-nél szokás) marha hosszú. De legalább nem unalmas. A felénél azt hittem, hogy "na itt a végkifejlett", aztán mégsem...
Mondjuk 10-bõ 7,5-et adnék rá...
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Brother!
Nagyon cool!
THE BOONDOCK SAINTS
emberek nézzétek meg! kicsit guy ritchie-s, de komolyabb, kevesebb poén, de legalább olyan jó...
nem olyan szar almásolatálhelyettespótlóutánzat, mint az ocean's eleven...
RUUUUULZZZZZZ