Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
indul a bakterház... picit ki lett felejtve 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
azok mûvészfilmek 😉 semmi értelmük nincs... ahogy a vattatyúknak meg roncsfilmnek sincs...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Blasta
Hagyd!
Szerintem úgy mondott véleményt, hogy a Valami Amerikán kívül csak a Bujtor filmeket látta!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

jujjj. csapdelacsiegészségeserotikalegényanyastb?

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Alien!
Azt hittem többet szörfölgetsz itt a supergamezen....Go to OdayFtp partIII!!!

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

CSOCSO
honnan?
Alien!
Most töltöttem le a 2 cd-s SVCD verziót(DVDrip),ahhoz képest,hogy a hivatalos megjelenés okt 26...😊))

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

CSOCSO
cool csak dc-n nem találom.. lehet hogy itt másnéven fut?😊 amugy nincs már meg az amerika... elég ratyi minõségû volt így letöröltem de sokmindenkinek megvan
Gery1980
Érdemes, igazán remekbe szabott alkotás.Én pusztultam rajta a röhögéstõl😊

Gery1980
Fent van neked?Mert akkor áthúzom DC-n!😊

CSOCSO
áhh az midnegy mit csinálnak a tv2-n...lesd meg mert egész jó...nekem csak a hangokkal voltak bajaim..olyan hülyén beszlt egy két fõszereplõ mintha érzéketlen alámondás lett volna...
CSOCSO
nem láttam de akkor azt le is szedem gyorsba
Gery1980
Egyébként nem láttam még ezt a Valami Amerika c. filmet, úgyhogy arról véleményt nem is tudok alkotni.Viszont amit az a két fõszereplõ most mûvel a TV2-õn az egyszerûen szánalmas!

Gery1980
Ok-s, de azért most is voltak jó filmek, lsd. Csocso..na az egy nagyon is jó film volt.

CSOCSO
én az iylen csinibaba meg európa expressrõl beszélek nem a régi csöpi meg hasonlo filemkrõl
Gery1980
"Az elsõ értelmes magyar film"..akkor te még nem láttál jó magyar filmet Csocso.

CSOCSO
Meglestem a Valami Amerika c. filmet..nemtom szerintem az elsõ értelmes magyar film..
Alien!
Mondjuk úgy,hogy alap....

Coine
Összeomlás...még mindig fantasztikus film !

Waterhorse
Pár napja láttam a Macska-jajt, na azt meg kell néznie mindenkinek akinek eddig kimaradt az életébõl, igazi európai film.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Gery1980
Heat alapfilm.

Coine
Heat
v. magyarul : Szemtõl szemben

faja kis eksönfilm volt Al Pacinoval és Robert de Niroval !

CSOCSO
Kis menõ és Austin powers beszarás jóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sokat röhögtem mind a kettõn!!!haverokkal kötelezõ meglesni😊)))
Blasta
Eszembe jutott valami, ami tetszett a Milliókért a pokolba-ban:

Amikor a feka gyerek meghal az elején, látszott, hogy Costner kurvára kiborul (aztán meg balga mód kilökik a halott társukat a kopterbõl. Ez alap hülyeség. Hamarabb eljutnak hozzájuk, ha megtalálja a rendõrség...)
Nézi a vért, és látszik, hogy eléggé kivan, aztán meg minden gond nélkül saját maga lövi le az egyik társukat...
Aztán amikor a zsaruk elemzik, mondják, hogy felcser volt vietnámban....
Hát ezért az ingadozó lelkiállapot és ezért viseli meg a vér ill. a meg nem mentett társ halála....

Ez bejött...

deuces wild:
jól kezdõdik, megnyugtató szereplõgárda. aztán ellaposodik. ebben a mûfajban ott a wanderers, ami igazi klasszik.

EmThor
ja Különvélemény kúl hétvégén a Milliókért a Pokolba-t csekkolom...

CSOCSO
és az aranyszerszámot?
Lteebee
Megnéztem megint a Mavericket.

Aki nem látta még, annak ajánlom.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

CSOCSO
😊
Na most már én is qrva kiváncsi lettem, úgyhogy rohanok is moziba! Talán a matiné elõadásra kapok jegyet! 😊)
CSOCSO
Különvélemény
szerintem ez egy ujjabb hatalmas kihagyhatatlan mozi!!
eszméletlen szép egész jó történet és én is akarok olyan Lexust!!!😊)))))))
baromi jó film!
artschi
Jóbarátok sorozat mindenek felett! 😊)

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

CSOCSO
szombaton nézem nagyon várom már.. és a hosszúság nálam nembaj.. 2 ora az cool!
Blasta
Tennap meglestem a Minority Report-ot...

Az után a bárgyu Pinnocchio Future sztori után kész felüdülés volt.
Kellemes Scifi-psicho-thriller-eksön múvi....

Csak (ahogy SS-nél szokás) marha hosszú. De legalább nem unalmas. A felénél azt hittem, hogy "na itt a végkifejlett", aztán mégsem...

Mondjuk 10-bõ 7,5-et adnék rá...

Alien!
RTL klub ismét....Ölve vagy halva,újraszinkronozva,jól megvágva....rossz nézni/hallgatni...

CSOCSO
vki tud vmit errõl a hülye yonggary ról? vmi dinós film... igy gépen meglesve a trailert iszonyat gagyi lesz de mikor vmelyik mozi mûsorban ment a tv ben régebben tök cool volt...
Lteebee
Biztos a hülye fiúktól.

ipszilon
valahonnét ismerôs a szöveg!:-)

ipszilon
de

Lteebee
Ez is csak azért van, mert a lányok mind hülyék.

mateos
abba nem Cameron Diaz szerepel ?
ipszilon
most néztem meg az "édes kis semmiséget"! van benne pár durva dolog, kicsit bugyuta, de egy limonádénak elmegy. amúgy a fura az, hogy mi nekûnk (csajoknak) tetszett, a pasik meg mahjd' szétunták a fejüket rajta! ki érti ezt?

Blasta
Mostani favoritom:
Brother!

Nagyon cool!

jó, akkor nem csak nekem jutott guy ritchie eszembe a filmrõl...
THE BOONDOCK SAINTS
emberek nézzétek meg! kicsit guy ritchie-s, de komolyabb, kevesebb poén, de legalább olyan jó...
nem olyan szar almásolatálhelyettespótlóutánzat, mint az ocean's eleven...
RUUUUULZZZZZZ

Coine
Asterix és Obelix, volt pár vicces cucc benne, de hát Istenem nõ ezt akarta nézni...

mateos
Legutsó filmet Coineal és G@boral néztem meg ami a MIB II volt
CSOCSO
hehehe
Crokin
Ja, nem egyszeru! szétrohogtem magam, mert egy kicsit beszivtam melo elott 😊

Repatarurgyán

CSOCSO
ehh meg az a nõ😊))milyen darázs dereka volt?😊
Crokin
Nézi valaki az énekes izompacsirtát? hát ez a mozgás bazz, meg a hogy énekel... nem semmi.😊)

Repatarurgyán