1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    En nem vagyok egy nagy kepregenyes... nem is olvastam egy SIN CITY kepregenyt sem.
    Viszont megint sikerult bebizonyitani hogy :
    Ha egy filmet sokan szeretnek akkor az nekem tuti nem fog tetszeni.. ha egy filmet sokan fikaznak akkor az a kedvencem lesz...

Hat megneztem a Sin City filmet...
    a Kepi megvalositas nagyon tetszett! Erdekesm egyedi es kepregeny feeling...
    A zenere nemtok mit mondani... nem is emlexem a zenekre annyira jellegtelenek voltak...
    A Szineszek faszak voltak.. Bruce.. Frodo.. a ne szolj szambol a csajszi... ott volt meg a green milebol a feka... nomeg jessica alba. es meg sokan masok.. nem kis szineszi garda felsorakoztatasa...
    de maguk a sztorik baromira nem fogtak meg.. EGYETLEN EGYSZER sem ereztem ugy hogy huu ez most erdekes vagy romatnikus, vagy szomoru, vagy akcios, vagy izgulok vagy valami... egyszeruen NULLA VOLT AZ EGESZ!!!!
    nemtok mast mondani.. ha ertekelni kene akkor maximum 3/10 es
    a kepi vilag, a csajok es a szineszi garda miatt...
    a tobbi nulla..

lehet ha kepregenybuzi lennek most megorulnek hogy ez lett az uj kedvenc.. ez van.. ez igy nem gyere be..