Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Meglestem én is a Soaf-ot!
Nem rossz! Sõt. Kifejezetten tetszett!
Mondom a pozitívumokat:
Csocso-val ellentétben én tudom élvezni a "tárgyalós", "eszmeguttatós", politikai részeket. Egy Tom Clancy regény nem lenne az, ezek ügyesen tálalt adagjai nélkül! Nekem jobban bejött, mint 2 óra lövedék-okádás!
Nagyon bejött az orosz államfõt játszó színész. Szerintem rendben volt!
Még soha nem láttam frankón megtámadott anyahajót!
Frankó zstori (de a vörös októberhez vagy a férfias játékokhoz képest gyenge)
Kb. ennyi!
Negatívumok, a teljesség igénye nélkül:
Anyahajó megtámadása! Mekkora amatõrség egy anyahajót a köteléke nélkül lefilmezni!
Azok a Mig-ek nem támadhatták volna meg azt az anyahajót, mert a köteléke olyan szinten körbezárja, hogy egy fecske sem kavirnyálhat a körön belül észrevétlenül. NEMHOGY 6-8 RAKÉTA!!!!
Soha (SOHA) nem hagynak kötelék nélkül anyahajót bevetésen! Ez abszurd!
Ha már homár, legyen kövér alapon: szeerintem az atomrobbanást összecsapták! Egy kicsit többet is mutathattak volna. Valahogy nem volt rendesen kidolgozva ez a rész!
Az a kommandós srác, aki a CIA fõnöknek dolgozott, valahogy nem volt meggyõzõ!
Ha már egyedül dolgozik (tehát magányos farkas) akkor kurvára nem erõsködött volna, hogy a zöldfülü vele mennyen!
ÉS a szerkója is túl ligh-os volt! Semmi arcfesték, semmi kevlar. Valahogy hiteltelen volt!
Na ennyi. MOst nem jut több az eszembe!
De megérte megnézni, az biztos!!!!
😊))
azhem lehetne jó sokat töprengeni rajta... nekem tetszett!
Amúgy honan szeditek... kik vannak benne bõvebben valamit... na... milyen stílus (hc? lezbi? ebony?...)
bulaaa! (_Y_)
nem kellene tippeket adni...
Plussz lényeges, hogy izgalmas legyen....
:-)
:-DDDDDDDDDDDDDD
Naggyon bejövõs!
Es a amelie elete se volt semmi😊
De az austin powers 3 rulz!!!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Szerintem az elsõ rész nagyon nagy királyság volt, tele jó poénokkal, akciókkal, meglepikkel, stb., de ebben a második részben mindent nagyon gyengére sikerült megcsinálniuk!
We were Soldiers kilõve....lesz helyette Sum of All Fears! 😊)
We were soldiers nagyon gyenge!!!!!!
Sátánkában az az egy humor volt, amikor szólt a csajnak (mer a testvére ráhatott az elméjére), a csaj visszanézett az utcán, az meg mutatott neki egy big fákkot! 😄DD
Apafej tényleg jó.
Vizesnyolcasban szintén 1 humor volt. A 'Fûzfanyergesi Harmat Jenõ Gimnázium'-os duma. 😄
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Ellenben a Resi tényleg nulla...Azé én a kutyákon is kiakadtam...
Az Ice Age-re sajnos moziba ültem be,de rá kellett jönnöm,hogy kifejezetten gyerekeknek készült...Csak helyzetkomikumból áll az egész(nekimegy,leesik,beveri,lezuhan,stb),ráadásul a kis patkány(?) mozdulatait már ellõtték a bemutatóban....Úgyhogy a Shrek érett poénjaihoz képest,ez nem a mi korosztályunknak készült,és ezen még Geszti Péter sem nagyon tudott segíteni...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Wasabi akkor is kircsi film!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
azt lessétek meg, nekem bejött!!!