1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    nekem is meg vala az Oldboy!
    mar nagyon kivancsi voltam, mert sokak 10/10 nek titulaltak...

Megneztem.. de nem tudom mit mondjak..
    az elso.. nem is tudom.. nagyon hosszu volt, talan az elso oranal vagy kicsit utanna kezdtem el gondolkodni hogy mar megint mi ez a beteg film ami mindenkinek 10 pont????
    mar megin valamu fiatalos punciskodos filmecske sok sok suletlenseggel..
    sztan meg huzzak fel orat az ember agyat hogy CSAKAZERTSE mondjuk meg miert voltal bezarva ilyen sok idore.. neeem, talald ki!
    Az embernek persze fingja sincs...
    Viszont mikor belenez a csako a lila dobozba.. es megnezi a kepeket. nah akkor minden ertheto lett hirtelen.. gondoltam is magamban: a kis geci!:D
    Sztan szep lassan vege lett a filmnek es beteg filmbol erdekes lett...
    Fogalmam sincs mit mondjak, mert nem olyan beteg ez a film.
    Mondanam hogy tetszett.. de megse. nemtudom megmondani mi nem tetszett..egyszeruen csak fura az egesz.
    A sztori egyik resze tetszik a masik fele nem.. a film egyik resze unalmas es kicsit beteg, a masik fele meg erdekes...
    5/10 et nem adhatok ra mert nem kozepes filmek koze tartozik...
    nemtom hova tartozik..szamomra nem olyan beteg mint mondjuk egy se7en vagy Cell.. vagy ken park vagy akarmi mas.. mas fajta betegseg szulemenye ez a film.

Beteg film csak jo sztorit talaltak ki hozza
    nah mindegy... a lenyeg hogy lesse meg aki tudja... leginkabb EGYEDUL!!! nalam is kozbekerdeztek a rokonok hogy "mijezafaszsag amit nezel?"

valahogy talan egyetlen bajom van: nem ereztem at a fajdalmat...
    aki ettol a filmtol kikeszult annak ajanlom a neon genesis evangelium c. anime sorozatot!
    nah attol en 1 hetre kikeszultem...