Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem má CSocso!
Hogy lehetett volna hepibb????
A végén a fiatal gyerek is korruptálódik és kézenfogva terrorizálják a vidéket???
Vagy kiderül, hogy a szimpi Denzel, csak tetteti, hogy korrupt és igazából csak a gyerek kedvéért csinálja amit csinál? Nevelési célzatból???
:-)))))))))))))))))))))
Necsáld már!
Így volt egy kissé eredeti zsaru-sztori a sok Z kategóriás hálivudi szenny között!
Legalábbis én így látom!
:-D
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
bár a történet szarul alakult..szal lehett volna heppibb is a film..
MANGA ----ftp://usteam.uw.hu
siess mert állítólag hetente törlik.. hangsúlyozom állítólag... ugy szedegetem hogy wincommanderrel felmegyek...
fogom ezt a linket:
ftp://usteam.uw.hu
mögé írom az anime vagy anime 2 könyvtárat ..majd a benne lévõ könyvtárat és a file+kiterjesztést..és berakom flashgetbe....
szal pl így néz ki egy link amit most szedek:
ftp://usteam.uw.hu/Anime/akira/cd1/Akira_restored_DVDivX_CD1.avi
meg van a másdik cd:
ftp://usteam.uw.hu/Anime/akira/cd2/Akira_restored_DVDivX_CD2.avi
meg vannak feliratok is stb..de tényleg sok van..a gépem egyfolytában fog menni és animet szedek..igaz sok szar van..ami pl asf file.. meg rm.. vagy mi..
nekem nagyon bejön
meg megnéztem az X-men-t is igaz az nem volt olyan jó mint a pókember de azért jó
hát..nem rosz..aki manga õrûlt szedje le..de aki nem az ne szedje le mert egy kicsit unalmas..nem valami pergõs..vannak benne jo részek.. de unalmasok is..de azért jó volt..
ha láttad a filmet, akkor egy kicsit gondolkozzál el, és rájössz.
Turbo: Na leírom akkor szerintem mi a zárójelenet lényege: szerintem ezzel, különösen a záró szöveggel, a "Most mi van, még mindig játszunk?"-al azt akarják érzékeltetni, hogy egyáltalán nem biztos hogy a mi világunk valódi, hanem egy szimuláció.(álá Matrix).
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Mond hogy mit nem értesz rajta és megpróbálom elmagyarázni.
Egy kis érdekesség: eXistenZ. Ugye így kell írni a film címét és a gép nevét. Na, most olvasd ki szépen az X és a Z közötti részt 😊 (magyar csinálta a filmet!)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Mindenesetre szvsz tényleg volt benne egy-két maradandó poén.
Majd hbo-n megnézem.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
meg amikor megáll a metro: megvakuzza , majd lebassza öket, és ujabb vaku😊) stb😊)ez a pali kész😊)))
Meg eszembe jutott még 1 poén.
Amikor Smith próbálja kitalálni, hogy a falon a kép hova mutat.
Az nagyon cool!
Ilyen tittiritti kategóriában azonban jó szórakozást nyújtott.
Ez most visszaolvasva nekem is kicsit ködös.
Tehát amikor Tommy Lee kereste a fényt, az annyira be volt kavarva, hogy a végén már elvesztettem a fonalat.
"Most mit is keresnek, meg hova mennek, és most mire is jöttek rá????"
Kicst össze volt csapva szerintem.
Tommy Lee-nek meg szinte végig ugyan az a semmilyen arckifejezése volt. Mintha a töke tele lett volna az egész forgatással...
Kicsit szétszórtnak tünt. Mintha közben írták volna a forgatókönyvet.
Ez a "mit dogtam el meg hol" dolog a végén nagyon nagy kavar volt.
Nekem a "who let the dogs out"-os poén jött be leginkább. Az ütött. A férgek még arik voltak. De számomra nem überelte az 1-et!