[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
FF ugye, hogy fasza kis film ... Az eleje már egy 9est ér. Mármint a mosdós jelenet ...
A Moszkva tér meg ... Elég szarnyák. Még az ilyen faszi(o)knak sem volt túl jellemző akkoriban a fülbevaló!? Ez inkább a 90-es évek terméke lett. 89-ben azért még nem volt annyira divat, szerintem. Sokkal többet ki lehetett volna hozni a filmből. Akkoriban a SKY és Super Channel korszak dühöngött Magyarországon, DJCattel + a Countdownnal. Rick Astley, Kylie - már akkor is -, + Jason Donovan szólt a rádiókból. 0 rap - egyre emlékszem csak a BVSMP-re akiket befuttattak, nem csak a raprajongók - Beastie, RDMC etc. körében. Ebből több is visszajöhetett volna.
Nagy Imréék újratemetése, azonban az akkori fiatalok körében - akik nem politizáltak -, tényleg kb. ilyen fogadtatású volt. 8 helyett szerintem inkább 6.5 egy 10es skálán.
A magas sarok, alvilág - High Heals, Low Lifes - is egy jó film. Nem tudom mikori, de csak most került a kezembe. Szinkronos, úgyhogy nem mai. M. Driver a fsz. Jópofa film az is. Angol ...