[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
ezt ugy érdemes elolvasni: pár barom a Jelek C. filmről:
vertigo:
Most igazán, ez a film szerintem a rendező mélypontja volt. Önmagát ismétli, ráadásul tök unalmasan.
Az a húdenagy csattanó a végén pedig olyan oltári szar volt, hogy szinte észre se vettem.
Shit múvi.
PS: azt viszont nem tudtam, hogy az ufófejű indiai arc maga a rendező :) Elég eszelősnek nézett ki ;)
zeus 117:
Bazz, én is láttam a múvit, inkább nem írom le, hogy mit gondolok róla. Sztem a megvalósítás nagyon jó, de az ötletek a hihetetlen szarok ebbe. Mel Gibsonék jól alakítanak, de SAJNOS nem emlékszem, hogy mikor jön be a rendező!!!!
A picsába!
SpaceMonkey: Szerinem is fostalicska mozi volt. Saman bacsi teljesen kifogyott az otletekbol. Ha filmes feszultsegrol van szo, akkor inkabb Lincs David bacsit ajanlanam. Szormadaraknak meg ajanlanam, hogy lehetoleg FELNOTTEK (ertsd: 18 even feluliek) irjak mar a cikkeket. Ez cucc itten erosen gyermetegre sikerult, es mostanaban sajnos nem ez az egyetlen. Birom a HW stilusat, de mostanaban sajnos mintha egyre inkabb lesz*rnatok a cikkek minoseget. Vagy csak en oregszem :(