1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    "Egyebkent szvsz az en izlesem jobb az Ebertenel is, mert voltak filmek amiket o nem ertett meg, en meg igen."

1. Kiaz az Ebert?
    2. Attól hogy valaki megért egy filmet, nem az ízlése jobb a másiknál, hanem az intelligenciája nagyobb.

más:
    "Amit nem értek, az nem is érdekel"

Hát lehet, hogy te így működsz, de ez kurva szürke látókörre utal, és egyáltalán nem így működik az emberek nagy része!
    Szerintem lököd it a süket dumáidat az IQ-dról, meg a fasza ízlésedről meg az ultrafrankó -télleg nem egy szavas, hanem 1 mondatos- filmelemzéseidet, ellenben kijelented, hogy amit nem értesz meg az nem is érdekel.
    Ezekután barátom a filmelemzéseid egy rakás kakit nem érnek. Most biztos büszke vagy arra, hogy Te fel bírtad fogni a Mementót meg a 12 majmot, de attól még nem fogok a padlóra kerülni, ha el se meséld azt amit Te a hatalmas IQ-dal megértettél.
    Nem kötekedni akartam amikor kértelek, hogy magyarázd el miről maradtam le az AI felfogásával kapcs. mert tényleg érdekel mit nem érthettem meg azon a filmen (veled ellentétben) Viszont a fellengzős reakciódra kinyílt a bicska...

És most teljesen jószándékkal írom a köv. sorokat:
    Nekem marhára bejön, hogy valaki normálisan leír 1-2 mondatos elemzéseket a filmekről, teljesen szimpi a dolog. Attól még nem lesz egy Réz Bandi, de nem is ez a cél.
    De mivel ez egy fórum, ezért akadhat olyan, akinek nem tetszik a véleményed és ezt fel is rója neked. Na ekkor lehet fasza kis vitába keveredni, ahol érvek feszülnek érveknek. Ha nem érdekel mások véleménye, akkor ne várd el, hogy másokat is érdkeljen a Tied!
    Vita lezárva, inkább beszélgessünk a filmekről.
    PEACE