1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Na!
    Meglestem én is a Soaf-ot!
    Nem rossz! Sőt. Kifejezetten tetszett!

Mondom a pozitívumokat:
    Csocso-val ellentétben én tudom élvezni a "tárgyalós", "eszmeguttatós", politikai részeket. Egy Tom Clancy regény nem lenne az, ezek ügyesen tálalt adagjai nélkül! Nekem jobban bejött, mint 2 óra lövedék-okádás!

Nagyon bejött az orosz államfőt játszó színész. Szerintem rendben volt!

Még soha nem láttam frankón megtámadott anyahajót!

Frankó zstori (de a vörös októberhez vagy a férfias játékokhoz képest gyenge)

Kb. ennyi!

Negatívumok, a teljesség igénye nélkül:

Anyahajó megtámadása! Mekkora amatőrség egy anyahajót a köteléke nélkül lefilmezni!
    Azok a Mig-ek nem támadhatták volna meg azt az anyahajót, mert a köteléke olyan szinten körbezárja, hogy egy fecske sem kavirnyálhat a körön belül észrevétlenül. NEMHOGY 6-8 RAKÉTA!!!!
    Soha (SOHA) nem hagynak kötelék nélkül anyahajót bevetésen! Ez abszurd!

Ha már homár, legyen kövér alapon: szeerintem az atomrobbanást összecsapták! Egy kicsit többet is mutathattak volna. Valahogy nem volt rendesen kidolgozva ez a rész!

Az a kommandós srác, aki a CIA főnöknek dolgozott, valahogy nem volt meggyőző!
    Ha már egyedül dolgozik (tehát magányos farkas) akkor kurvára nem erősködött volna, hogy a zöldfülü vele mennyen!
    ÉS a szerkója is túl ligh-os volt! Semmi arcfesték, semmi kevlar. Valahogy hiteltelen volt!

Na ennyi. MOst nem jut több az eszembe!
    De megérte megnézni, az biztos!!!!