106446
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
#639 a sztori egy hulladék, de ha nem szól a haverom, hogy melyik filmet látom, észre se vettem volna, hogy nem igazi embereket látok (a közepén toppantam be, épp beszélgettek...) -
Ramza #638 A bárgyú sok esetben sajnos igaz. De a béna a grafikára értve...??? -
#637 hmmmm, ha ezt a grafikára értetted, akkor szerintem nem ugyanarról a filmről beszélünk...... -
#636 lattam, rem bargyu es bena... -
#635 ha jól sejtem Vucli nem az embereket akarta makett formájában látni......
és ha láttad a final fantasy-t, akkor tudod, hogy már ez sem probléma.... -
#634 na igaz, de azert egy fen orat valamivel könnyebb leutanozni mint egy embert :D vagy barmilyen szervers anyagot, foleg mozgas közben -
#633 bocs, ha kicsit lassan töltődnek le, de nem volt kedvem magamhoz áttölteni -
#632 "nem tart ott a számítástechnika hogy az anyagok felszínét valósághűen(kivéve a víz! az cool) vissza adja."
már bocs, de vess egy pillantást ezekre :
azért erre nem mondanám, hogy "még nem tart ott".............
-
Vucli #631 Bahhh Starwars epizóde 2 , egyszerűen nem értem hogy amit lehet miért nem maketezéssel csinálnták 100*élethűbb, egyszerűen még nem tart ott a számítástechnika hogy az anyagok felszínét valósághűen(kivéve a víz! az cool) vissza adja.
Az egész film olyan mintha Lucas elfelejtette volna mit is szeretünk a régi részekben.Én szét untam magam a film alatt:
rossz:-gyenge szinészi játék
-sok szereplő,kevés jellemel
-gyenge megvalosítás(amikor Anakin motorral vagy valami ilyesmivel megy a sivatagban az egyszerűen horribilisen szar)
-szar történet
szoval minden
csak 2 dolog tetcet:Yoda fénykardos harca
rohamosztagosok -
#630 kevés vagy, mint... (beszólások topic párszáz hozzászólása) -
#629 alulmaradtam :))) -
#628 az informacio hatalma :D -
#627 tudod, ElektroModulator dva, special DVD edition, rengeteg kihagyott jelenettel... -
#626 he? -
#625 ebbe mutik swarci fejet?:D -
#624 lebowski üt :D -
#623 - Három év múlva a Cyberdyne lesz a legföbb szállítója a katonai rendszereknek. A lopakodó bombázókat komputer irányítja emberi személyzet nélkül. Automatikusan repülnek tökéletes programok szerint. A SkyNet-et a kormány pénzeli. A rendszer 1997 Augusztus 4-én kezd el müködni. Az emberi tényezöt kizárták a katonai döntésekböl. SkyNet öntudatára ébred. Hajnali 2:14-kor Augusztus 29-én. Megpróbálják hatástalanítani.
- SkyNet elszabadul.
- Igen. Rakétákat lö ki Oroszországra.
- Miért pont oda? Nem szövetségesünk?
- Mert SkyNet tudja, hogy az Orosz ellencsapás elpusztítja itteni ellenségeit.
nemrég néztem meg (újra) a kibövített kiadást... naggggyon nagy film :) -
#622 már láttam, de tegnap néztem meg eredeti nyelven, jobban szeretek ez alapján ítélni
A nagy Lebowski
szerintem hatalmas alakítások vannak benne, Goodman egyik legjobb szerepe, a sztori rendben van, poénok a helyükön, több ilyen laza film kéne a sok "szuperhős 46" jellegű szar helyett -
#619 Szasztok!
Nem láttam mostanában semmit, mert nincs pénzem!!! -
#618 a művészetben csak ez a két véglet van :
EXTRÉM és ÁTLAGOS............... -
#617 Megnéztem ezt a Stephen King: Az évszázad vihara első 2 részét a rötölön, és tetszett. Genyó hangulat, igen negatív figura, meg minden. -
Ramza #616 "bámulhatnánk a sok virágcsendéletet és hallgathatnánk Kozsót....................."
Most mondtad el a másik végletet :) Szóval véleményem szerint egyik oldalon se essünk már túlzásokba :) -
#615 naja, szélsőséges példának meg is állja a helyét, csak a "nép" számára ez lesz a default, ami beugrik arról a szóról, hogy "drog"........... és még véletlenül se az a sok művész, akik "drog" nélkül nem alkottak volna maradandót.......... bámulhatnánk a sok virágcsendéletet és hallgathatnánk Kozsót..................... -
Ramza #614 "ahhoz túl szélsőséges, hogy default példa legyen"
Igen, ebben is egyetértünk, de hát ahhoz, hogy kiemelkedjen a többi drogos film közül, szélsőségesnek kellett lennie. Nincs is ezzel semmi gond. Amúgy oké, így már értem, hogy mire gondoltál.
A hűtős para tényleg nagyon komoly volt :) -
#613 nem is az egészre értettem a baromságot, csak úgy általában.......... ahhoz túl szélsőséges, hogy default példa legyen
nekem viszont geci mód bejött a hűtős para :))))) bár már volt hasonlóm magnóval, úgyhogy csak kívülről :))))))) -
Ramza #612 Nagyjából egyetértünk! Mondjuk azzal nem, hogy baromság lenne: engem őszintén szólva semmi nem tud érdekelni, ami a zöldön és a csokin túl van: ebből a szempontból a szívem sem szakad meg azokért, akik képtelenek ellenállni ezeknek (mármint ami nem lightos) - na jó, enyhe túlzással, mert azért nem vagyok egy szívtelem paraszt.
Az utolsó mondatodra pedig csak 100%-ig bólogatni tudok :) -
#611 "Az, hogy tényleg elveszi-e a kedvet a cucctól, az más kérdés"
Annak, aki teljesen "szűz", elveheti, de aki tisztában van a helyzettel, annak ez olyan, mint mikor jogász néz egy "ügyvédes" filmet. Először csak mosolyog, aztán a végén elkezd zokogni a sok baromságtól :)))
Egy a lényeg : Jenny Connelly az anyaistennő!!!! -
Ramza #610 A hétvége termése:
Rekviem egy álomért - huhh, nagyon komoly cucc volt, az asszonnyal vitatkoztunk (értsd: ordibáltunk) is utána rajta egy fél órát :) Nagyon tetszett, egy-két nyilvánvaló marhaságtól eltekintve (pl. fűtől hallucinációk) nagyon komoly film. Az, hogy tényleg elveszi-e a kedvet a cucctól, az más kérdés, lehet rajta vitázni reggelig, én most itt nem teszem.
Mélyen az erdőben - a szívemnek nagyon kedves, nyolcvanas évek eleji horrorfilmeknek tiszteleg ez az alkotás :) Valahogy pont nem a franciáktól vártam, hogy 2000-ben előrukkoljanak egy ilyen horrorral, de nagyon kellemes meglepetés volt. Csak az nézze meg, akinek van erre affinitása: monjuk az amerikai tinihorrorok után üdítő volt egy ilyet látni, de ettől még nem nevezném művészfilmnek :)
Star Wars I - na igen, kb. tizenötödször újranézve kezdek megbarátkozni vele :) De komolyan, jót tett az epII az egész sorozattal, legalábbis nem gondoltam, hogy valaha fogom ennyire élvezni az első részt. De most, mivel nem volt kedvem harmadszorra is elmenni moziba epII-t nézni, be kellett érnem az első résszel, és kezdek barátkozni vele :) -
#609 És ma mint 3. filmet +néztem ingyér a Skorpiókirályt.............hát mit mondjak.................EKKORA BARBÁR primkó filmet RÉG láttam, az 1etlen (most ez komoly) pozitív dolog az a főhősnő volt, hiába....ezek a távolkeleti szépségek mindig lázba hoznak -
#608 jah...akkor jó is, h. nem olvastam tovább :)
amúgy a felirat.sg.hu-n volt fent.
-
#607 érdekes lenne a forgatókönyvet látni... Lucas még meg se írta... az Ep2-röl is voltak ilyenek, mindegyik tökéletes baromság volt :))) -
#606 nyah, majd a köv. részben kiderül minden, leszedtem az eredeti angol forgatókönyvet és beleolvastam. :)
Anakin már a film elején "átáll" a sötét oldalra, hisz szembeszáll (megtámadja) mesterével...
-
#605 szép dolog az Erö magasfokú használata... de az orbitális bombázók ellen szerintem keveset ér... majd meglátjuk.
Sidious él mondjuk 100-110 évesen a végén, ami a földön se lesz ritkaság mondjuk 20 éven belül. plusz neki van rásegítés is.
Yoda meg... mondjuk a fajának az átlag élettartama 700 év, és akkor az ö 900 éve nagy dolog :) hogyteccik? :)) -
#604 Azt tudom, h. kiírtják a Jedi rendet, de Yoda miért menekül el Vader elől, nem ő az erősebb ? (mondjuk ez elég paraszti kérdés)
Továbbá mi történt Yodával, h. kiírtották a Jedi rendet, legyengült ?
Sidiousal meg mi van ? Már az első részben is ősz volt a haja, a 6 részben meg mennyi lehet a srác ? 100 felett 1 ember ? Vagy csak a sötét erő táplálja ? Télleg% Yodát táplálhatta az erő és ezért élhetett, olyan sokáig ? :)
de hülye vagyok, de hát SW láz elkapott mán' megint :D
-
#603 addigra már nem "föjedi", mert a jedi-rendet kiírtják, és csak ö, valamint Obi-Wan éli túl... plusz Vader és Sidious. elmenekül Vader elöl ö is. és miért ne élhetne egy olyan faj mondjuk 8-900 évet? meg... kitanította Luke-ot, és kész. -
#602 Én ma láttam a Star Wrsóót...
Nekem nagyon Bejött úgy ahogy van.......... -
#601 Ma pedig megnéztem az első epizódot a Baljós árnyakat eredeti angol nyelven felirat nélkül, Jar Jar még mindig 1 botrány.
Utánna meg rögtön megnéztem a Birodalom visszavág-ot, hmm még mindig az 1ik legjobb rész sztem :)
De olyan fura, van 1 dolog amit nem értek.
Ott van Yoda. Namármost a "főjedi", akkor miért hal meg az EPVI-ban ? 800 évig él aztán kész ? Erről nincs vkinek infója ? Vagyis Yodáról bővebben, hogy miért is vonul vissza a Dagobah rendszerbe, miért hal meg stb.
-
bulis #600 Igen, már volt nálunk is aki kidőlt, de akkor volt más aki beszáljon. A keménymagot négyen alkotjuk. Annyira fanatikusok lettünk, hogy mindig van nálunk egy vagy két pókerpakli. Még akkor is mikor nincs megbeszélve arra a hétvégére kártyaparty (sosem lehet tudni ugyebár:)) -
#599 Na ja. De én egy hálópartyt se bírok annyira sokáig. Kisebb szünetekkel is max 10 óra és finis. Pedig szeretem nyomni :) -
bulis #598 ÁÁÁ, nem nagy ügy, ha szeretsz valamit csinálni, mint például a póker, akkor hamar telik az idő. Ezen kívül találkozik az ember a régi jó cimbikkel, és megy a nagy röhögés. Pizzát eszünk, isszuk a sört és tök happy minden (kivéve ha buksz, mert azért mi is pénzben játszunk).