[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Sunrider924 #106816 Nobody2 (2025)
Huha hat ez nagyon nem az volt amire szamitottam. De kegyetlenul jol szorakoztam. Namost akkor... Szoval Timo Tjahjanto, alias The Shadow Strays, The Night comes for Us esatobbi. En azonnal valami brutalis vergozos akciora tippeltem, mondvan az elsoben is az volt az alaphang es felkertek a folytatasra a "mufaj mesteret". Nos a film nemigazan brutalis ugy ertem helyenkent neha kicsit de ez nem Tjahjanto szinten, de meg az elso resz szintjen sem. Kicsit erdekes kiserlet lett, az elso filmben az akcioba csempesztek leheletfinom humort, hat itt meg forditva, voltak reszek amiken visitva rohogtem pedig 40 felett ez mar enyhen ciki de annyira adta es a zenei alafestes tokeletes. Oriasi dumak vannak benne, ez mondjuk 35(?) evvel korabban nagyobbat szakitott volna mint a Halalos fegyver, pl "soha ne gyere Machetevel Katana parbajra baszod" es voltak meg... A film abszolut pozitiv meglepetese Connie Nielsen(alias Anyamaci), mar a Face/Off is bele egette a memoriamba es azota nagyot fejlodott (nalam mindenkepp). Amilyen nyulfarknyi szerepe volt az elso reszben annal (messze) tobbet jatszik most es nagyon jo nezni. Foleg a film csucspontjan amikor Celine Dion enekli az 1993as The Power of Love-t akkor majdnem a szek ala estem.
Tehat osszegezni probalom, van benne akcio de nem a Nobody szintjen, veres de nem Tjahjanto szinten, vicces, annyira hogy ez a film legfobb erossege, amikor nagypapi elkezdi csapatni a tekerokaros forgocsoves gepagyuval akkor mar kesz voltam...
Nem tudom kinek ajanljam, ez durva menet volt a rekeszizmaimnak.