[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
1: 40 felett már nem szivesen olvasgatok feliratokat,nekem jobb volt h a csaj univerzális nyelven beszélt,mint hogy olvasgathattam volna a feliratot. mint mondtam,a csaj néha kicsit sok volt,ennyi simán belefér. Deket igy is olvasgatni kellett,bár szerencsére nem sokat beszélt összetett mondatokban
2: A yautja lát,csak nem úgy ahogy egy ember,nem úgy ahogy egy macska vagy kutya. gondolj bele,egy ragadozó fajnak hatalmas érvágás lenne ha nem látná a prédáját.a sisak csak segít neki,ahogy egy éjjellátó segít egy katonának a harctéren,csak fejlettebb cucc. és Dek nem is fért hozzá a full techológiához,filmben kifejett okok miatt,bizonyítania kellett
Dutch azért tudott elmenekülni,mert a predi alapvetően a hőt kereste ,egy meleg dzsungelben,mert az ember hőt bocsájt ki,és ez is lett a veszte h későn gondolt arra h lehűtötte magát dutch. de miután levette a maszkot,neked és nekem furának tűnt hogy látja a világot,de egyértelműen látta dutchot,sőt a tüskés csapdát is látta amikor Dutch maga után akarta csalni a verembe
3:a disneyről lehet vitatkozni,véleményem szerint kinyirták a star warst,az alient(alien föld)de sztem a predatort nem sikerült még. és igen,ha az anyacéged abból is él,hogy plüsst is árul mindenből is,akkor simán van olyan szerződés kitétel,hogy adunk pénzt a filmre,de legyen benne egy cuki.
Preyben volt cukiság,konkrétan a kutyája,és akár hiszed akár nem van belőle plüss és POP plus játék is... :p
a gyilkosak gyilkosa animációs,viszonylag szűk rétegnek készült,streamingre,nem moziba,egy játéknak vannak gyártási költségei,egy Picúrt sokkal nagyobb casual réteg fog ismerni,mint pl a tényt h létezik a gyilkosok gyilkosa mint nézhető predatoros minisorozat
4: Dekről ki lett fejtve miért olyan,és konkrétan az Ultimate préda után megy a bolygóra. leszállás után nehezen indul az élete,kokrétan nem ismeri a bolygót,minden lépésével megszopatja magát kb,ekkor jön a szintetikus szál,a robot ott van már évek óta,ismeri a bolygót,és meggyőzi h megéri az együttműködés(nem beszélve arról h a szintetikusnak is voltak saját céljai)
Dek más mint a többi predator nagy része,ez már az elején látható érzelmeiből is simán kiderül,hiszen alapvetés a népében h minden is gyengeségnek számít a fajuknál
5 a bázisra nem az szinti vadászatért megy,más céljai voltak,a szintik útba voltak
6: yepp,a gyík sztem is gagyi volt,simán meg lehetett volna írva h egy rejtett rekeszben van még fegyver a hajóján. a robbanó kukac elment,simán a halálbolygó veszélyes élővilágába beleillő dolog volt,és a csontpáncél is elment sztem,ismétlem,egy ilyen veszélyes bolygon ne egy emberi vagy csirkecsontból indulj ki simán egy tök erős dolog lehetett
Az üveg pengékkel is saját világunk üvegéből indulsz ki,miközben rohadtul nem az,sokkal ellenállóbb élesebb szerves valamiről volt szó,Googlen infók alapján egy szilicium alapú biokerámia,,csak annak nevezték el,ahogy a csontbölény se egy bölény volt,csontból,csak rá emlékezetett az alakjával a páncéljával,és a legelészős életmódjával és agresszivitásával
tökéletes film volt? nem. nagyközönségnek szánt könnyen és széleskörben fogyasztható dolog
a gyilkosok gyilkosa,na az szólt az ultra fanoknak. nem is lett belőle mozi,csak animációs,mert egy szűk fanrétegnek készült filmmel nem lehet pénzt keresni moziban. ez a része szomorú a fanoknak,és sajnos a mai világban nem is fog változni
az ízlés is olyan h van akinek bejön pamela anderson a baywatchban,valakinek inkább erika eleniak. mindkettő máshogy jó,és biztos vannak hibáik is.
Én is látom a szomorú trendet,hogy nagyon sok film egybites történettel,nulla karakterfejlődéssel,kiszámítható történetvezetéssel rendelkezik,sehol egy olyan csavar már amire azt mondanád h bakker,újra kell néznem megint és immáron más nézőponttal,mert tudom a csattanót a végén(pl bruce willissel a hatodik érzék,megnézed,leesik a végén h bakker,és újranézed h nem vetted észre a film végéig mi a poén)
sajnos a filmfogyasztók nagy részének erre van igény,és ezen nem lehet változtatni,legalábbis én nem látom hogy lehetne. Régen én is ugrottam minden faszságra a filmekben,de már beletörődtem,és próbálom élvezni. nagyon kevés film volt az évben amire elmentem a moziba,de amire elmentem úgy ahogy működtek. mert tudtam mire számíthatok.
és pl amit egy másik cég a star trek világgal művelt,a discovery és a többi,számomra megbocsájthatatlan. a SNW még elment,de az utsó évad nagyon fos volt. jön az academy,star trek rajongóként meg se fogom nézni. elég volt a trailer belőle.
ide jutott a világ :P
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.11.10. 08:33:42