[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Sunrider924 #106814 Neked egy kis gondolkodnivalo: miert jo ha mindig felig ures az a pohar? Senki sem allitotta hogy tokeletes a film, azt mondjuk joparan hogy ez egy jo film, a Prey se volt tokeletes de amikor en neztem engem lekotott arra a kis idore es itt megint ugyanazt tudom mondani. Ugyanezt nem tudom elmondani az Nimrod fele Predators-rol, az kb mar az alaphelyzeten megbukott, a Prey elotti Predator tortenet meg orbitalis faszsagokkal volt tele mint pl a Predator killer ruha, az AvP elso resze meg elment de amit sokszor alahuznak az osszes instalment mind helyben toporgott kb mindig ugyanazt lattad nem tartott az egesz sehova, elso alkalommal meg mukodott Dutch torteneteben de a masodik reszben mar nem annyira.
Ez a mostani film egy friss iranyvonal amibol barki barmit kihozhat es ez jo, mert elotte kb dogrovason volt az egesz franchise, Trachtenberg lehelt bele uj eletet. Hogy idezzek egy reviewbol " mint amikor egy telefingot szobaban kinyitjak az ablakot"
Nem ismerem a kulisszatitkokat tehat fogalmam sincs hogy pl a Disney eroltette bele a cukisagot, de amit te is eszrevehetsz hogy a tortenetbe nagyon szepen van beillesztve, ertelme van es igazabol mindig pont annyi van csak amennyi nagyon muszaj.
A filmben nem hereltek ki semmit, te nem fogtad fel hogy Dek-el mi a "problema", te kellene feltegyed az ertelmezo maszkot mert te azt kepzeled hogy a badass predatort nezted holott az mar elso par percben felvazoljak hogy mi is az alaphelyzet es ha azt felfogtad akkor minden unortodox elemrol kiderul hogy az "uj" szabalyrendszerben mi az ertelme.
A Yautjak-nak nem a preda a legfontosabb hanem a vadaszat es a vegen a trofea a melto ellenfelbol. Olvass Predator konyveket/kepregenyeket kicsit tobbet meselnek mint az a par helyben toporgo mozifilm amivel eddig szerencsenk volt talalkozni.
Es oszinten sajnalom hogy magadnak elrontod az oromet hogy egy szorakoztato filmet megnezhess:
"És amúgy mellesleg lemészárolta a teljes W-Y bázist, amiben egyetlen hús-vér lény nem volt, mind androidok voltak. A Yautjáknak az ugyan olyan jó préda ám... Ja, nem" pontosan tudod hogy az mind abszolut erdektelen volt, a bazison volt a Kalisk azert ment oda elsosorban.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2025.11.10. 05:41:51