1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Caliph
    Én most értem haza a moziból,és igaz a felvetés: akinek a prey bejött ez is be fog.
    Repev: a filmben több utalás is lesz majd arra miért így néz ki a főszereplő predi,és miért kell bizonyítania,ne aggódj,lesz benne badass predi is pár jelenet erejéig :P
    a filmről: Érdekes nézőpont egy yautja szemével látni a filmet,kicsit bevisz látványilag is a társadalni felépítésükbe,amit már predator fanok vágnak,de az egyszeri fogyasztó is megismerhette,hogy épül fel a társadalom,mi és miért hajtja őket

A szintetikus társ ari karakter volt,bár néha kicsit sok volt,ahogy rácsodálkozott a dolgokra,és nehéz elképzelni őket ketten együtt,de valahogy működött,és a csajszi ügyesen meggyőzte a predit h miért is álljanak őssze és ez miért is nem sérti a tradiciókat

A disney kötlező elem a "kiskutyu" volt ,Picúr(BUD) természetesen minden disney filmbe kell ilyen,már lehet is kapni a figurát meg a plüsst a megfelelő webshopoban,szal kötelező és tervezett bevételi elem volt

A fődög sztem gyengyuszka lett,a ellene használt működő taktika is "gagyi",a többi szinti is egyik jelenetben badass módon darálják a flórát és faunát,a másikban amatőr szinte már emberi hibákat védve balfékeskednek,nem ezt várnád egy csúcsterméktől

Nekem a vége is bejött,lezárta a történetet mégis elég erősen a levegőben hagyva egy folytatás esélyét,de igazából semmivel nem nyújtott többet mint egy disney mese,a néző szurkol DEKnek,és valahol a végén tudod h úgyis happy end lesz :P

Vérbeli predator fanoknak sokminden van amin lehet húzni a szájukat,én is ezt tettem,de jó volt kicsit Predi szemszögből nézni a dolgokat,nem prédaként :P

Simán fel tudnék sorolni egy rakás faszságot és következetlenséget,de egy estés filmnek nézve megérte a mozi jegy és az élmény árát

jó,de nem kiemelkedő,élvezetes de nem pontos a cselekmény,van egy rakás easter egg,pl a trófea fal(
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ott egy engineer koponya,egy kong koponya,egy t-rex kopony,sőt ha jól láttam a függetlenség napja beli harvester koponya is ott lógott a falon :P )
    ,van egy rakás hülyeség benne,a csajszi néha sok,meg DEK fejlődése is kicsit gyors volt,a kezdeti balfaszoskodás után kicsit hamar úgy éreztem,hogy mármá otthon érzi magát a bolygón.

7,5/10
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.11.09. 21:47:02