[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
sajnálom, ha ennyire a lelkedbe gázoltam, de pont ezért irtam,hogy nem láttam még , hogy ugy vegyék a vélemyényemet, hogy mit gondolok rola mielött megnézném és az elözetesek alatt mi jött át nekem. Nem elöre megmondom a tutit és senkinek nem kell egyet érteni vele, ez a saját vélemyényem rola, és igen majd ha megnézem akkor majd elmondom arrol is a vélemyényem ha tetszik ha nem, de akkor is majd lesz valaki aki megmondja, hogy miért rossz ahogy én gondolom, de szerencsére mgé a vélemyény szabad és mindenki azt golndol amit szeretne.Lehet hogy valaki szerint marhaság , de lehet valaki szerint meg van értelme , nem vagyunk egyformák, és én nem is probáltam senkit sem meggyözni rpéa , hogy igy gondolja, de hát értelmezni is kellene a leirtakat.
Ha neked tetszett akkor örülök és ezért nem foglak le vagy felminősiteni ahogy te tetted. Bár ez is minösit ahogy reagálsz .