1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • repvez
    egyelőre én még csak az elözetest láttam, de az alapján azt mondjam, hogy semmi köze a predátorhoz , legalább is amit eddig megismertünk, már a prey sem volt az, egyetlen porcikája se hasonlitott arra a lényre amit megismertünk eddig. még az anynira gyűlölt alien VS predatorban is jobban hasonlitott mint tulajdonságokban mind kinézetben a lény mint ezekben. igy nekem egyáltalán nem kapcsolodik semmilyen formában a sorozatba ez a film és mint ilyen kár is ezzel a cimmel és névvel hivni, ezt csak amiatt van,m ert igy lehetett a népeket behivni a moziba, mert ha egy random urlénynel forgatják le ugyan ezt a filmet más névvel és cimmel akkor jobb esetben egy B kategoria film lenne vagy inkább ZS. DE igy meg lehetett hozzá hypot generálni és más ligába tenni.
    Mivel még nem láttam igy nem tudom a történetet, de megint elhalasztották a lehetőséget gondolom, hogy valami tényleg eredeti és valoban kapcsolatot is teremtsenek az eddigi részekkel. Mennyire esett volna nehezükre, ha ezen a bolygon találkoztak volna az ALienekkel és innen elszökve került volna arra a bolygora ahol az első Alien film kezdődik? Máris megvan a kapcsolat az idősáv az értelem az egész történetnek, de igy mindegyik csak log a levegőbe, hogy miért hogy is találtak ide és miért.