[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Predator Badlands
Az elmondások alapján egy szar filmet vártam, erre kiderült, hogy teljesen rendben van. Trachtenberg abban az értelemben jó rendező, hogy tudja mit akar, tudja hogy érje el és azt meg is csinálja. Nem lesz nagyon jó az eredmény, de lehet élvezni. Az pedig már győzelem. Az elégedetlenkedést a jaucsa kapcsán nem igazán értem. Az eddigi filmekben antagonista volt, nem voltak kibontva a karakterek érthető okokból. Itt meg lett fordítva. Eddig is voltak érzelmeik, nem új keletű dolog. Ezek mellett pedig szállítja az eddigi jellemző modus operandit is. Szerintem minden ízében yautja volt.
A buddy cop elem, nos, nekem működött, FAnninggel nem voltak akkora bajaim. El tudok képzelni más fajta, kevesebb humorral operáló Predator filmet is. Bár annál nagyobb viccet nem tudnak kitalálni, hogy valaki stressz borotválkozik a dzsungel közepén.
Hozzáteszem nekem voltak gondjaim a dialógusok követésével, mivel nem angolul beszéltek és a holland feliratot még nem igazán tudom minden esetben összerakva elolvasni. Bár tegyük hozzá nem egy Shakespeare dráma volt, hogy ne értsem...
7/10