1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Egy vicc ez a film, komolyan, ilyet én még nem láttam, szerintem soha.
    Nekem végig tetszett, izgalmas volt, jól hozták a szinészek a dolgukat, és bár valóban nem kaptunk túl sok új infót a többi perspektíva bemutatásával, de azért a sztori ment, feszulten pörgött teljesen, szinte a végéig, amikor is... Khmmm, nos igen.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ez egy rossz vicc lehet csak. A történeteknek VÉGE szokik lenni, valami lezárás, valami mondanivaló, valami.... AKÁRMI. De ez, ez dupla semmi. Úgy tudom jellemezni, hogy ez a film egy sorozat dupla pilot epizódja lehetett volna, és annak tökéletesen muködött volna. Innen indul a sorozat és megtudjuk a konfliktust, látjuk a tör-té-ne-tet, és esetleg egy lezárást, egy célt, agy megoldást, bármit amit egy sorozat sok részen és évadon keresztul tud nyújtani. De nem bazdmeg, ez nem pilot epizód volt, ez egy elbaszott ostoba fél-film. Cathryn Bigelow már amúgy is a bögyömben volt a túlhype-olásával, hát mostantól csak kerulni fogom messzire, csináljon bármit.
    Voltak karakterek, akik konkrétan SEMMIT nem tettek a film alatt, gondolok itt a feket böru lányra, aki azt sem tudom kinek a kije volt vagy hol milyen poszton dolgozott, de egyszer csak megjelent nála a secret service és vitték a bunkerbe. Kész, ennyi. Továbbá a B2-es bombázót és pilótáit mutatni is teljesen értelmetlen volt, szintén nem csináltak semmit, csak felszálltak. Ezt 1 sorban ellehetett volna intézni valakinek a szájából: "Egy B2-es nukleáris csapástmérö gép már a levegöben van". Pont. Ennyi.
    Apróságok még számomra nem jöttek be, pl. kizártnak tartom, hogy egy ICBM-re az USA osszesen 2db elhárító rakétát löne ki. Kizárt. Plusz azt egy vadászgép raj is le tudja szedni, az már csak esik lefelé elöre látható pályán, de azokról bezzeg nem volt szó, hogy a levegöbe emelkedtek, hogy leszedjék a rakétát. Nonszensz.

Utoljára szerkesztette: Blasta, 2025.10.28. 18:39:57