[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
viizo #106764 Superman (2025)
Az egyik legrosszabb Superman film, amit láttam, holott 4K, nagyképernyő, popcorn, és dübörgő minden is megvolt hozzá. Utólag még megdöbbentőbb, hogy minden mozis oldal kritikája oda-vissza van érte, hogy 'végre egy jó Superman film, és a 2013-as Acélember, vagy Snyder filmjei milyen rosszak is ehhez képest'.
Ezek szerint a többségnek biztosan, de nálam ez a film úgy kuka, ahogy van, nem hogy kiemelkedő lenne bármiben is.
Tehát amiért mindenki odavolt: "Kripto irtó cuki, a film rettentő látványos, Lois Lane és Clark között remek a kémia, szuperek a szereplők, csodálatos a történet, szívmelengedő és derűs a film", és így tovább.
Nálam sajnos Kriptó idegesítő, a film látványvilága _az összes_ akciójelenetben egy szivárványpalettás 3D-s rajzfilm szintje, a színes-cukormázas effektek komolyan vehetetlenek, Lois Lane karaktere időnként kifejezetten irritáló, a történet egy béna politikai szálba merített valami, a szívmelengető és derűs film a 90%-ig pedig arról szól, hogy Superman szenved épp valami miattSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és közben szinte premier plánban még fejbe is lőnek egy szerencsétlen flótást.
Az Acélember sokak által kritizált városrombolása csilliószor látványosabb, mint itt egy szintén elpusztuló városrész - csak itt jól megmagyarázzák, hogy abban a hatalmas városrész felhőkarcolóiban épp senki sem volt. Muhahaha, ráadásul előtte meg valami 100 méteres Kaiju is vigyázott 'az épületek épségére'.
A soundtrack olyan, mint ha valami Galaxis Őrzőit néztem volna, ami éppen Metropolisban játszódik, epikus dallamok szinte sehol. Direkt nem emlegettem eddig Gunnt, mert mindenki isteníti a film és a DC Restart miatt, de sajnos hála neki irtózatosan elment gagyiba és rajfilmszerűbe az egész. Rajzfilmek eddig is voltak, képregény eddig is volt, most megkaptuk ugyanazt mozivásznon is - de minek?
10/3, a kúl, de csak statisztaként felbukkanó Zöld Lámpás, illetve a Lex Luthorként remekelő Nicholas Hoult miatt.
Utoljára szerkesztette: viizo, 2025.09.17. 09:00:28