1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • repvez
    Superman.
    Hát nekem valahogy ez sem jött be, olyan érzésem volt mintha valami gagyi sorozatot néznék az izaura TV-n, ahol a faszi a párjával civakodik. csak itt a superman és luis volt az. ÉS az is eléggé nevetséges volt ahogy irták is , hogy egy olyan cég aki mini univerzumot tud késziteni, csak ugy tudja irányitani programozni a robotját klonját, hogy kamerával nézi és szövegesen utasitja kodszámokkal, amit ahogy mondták 2000 különbözö fajta volt és mindet fejből nyomja luthor? mindezt még megfejelve, hogy plusz pár kezelöt közbeiktatnak.Amugy is az osszes Superman filmben Luthort egy agyatlan hisztiző ovodásként állitják be , akinek a pénzen kivul semmije nincs még azt sem láttam bemutatva, hogy valoban ö találta volna ki azokat a dolgokat amiket használ, tehát még Batmannel is alacsonyabb rendő , mert neki is csak pénze van, de ö legalább tudja használni a saját fejlesztéseit és ő maga is beáll a harcokba, de luthor csak mások háta mögött nagy száju.
    Nem is tudom értékelni, mert anynira nem maradtak meg a történések .

Jurassic Word, Rebirth. Itt is elmondható az, hogy a dinok csak egy háttérstorivá szorultak vissza, Nem ök a főszereplök csak biodiszletek a főszereplök unalmas civakodásai és cselekedetei alatt. Nincsenek benne halálesetek, talán 2 ember halt meg benne dino álltal az se volt mutatva. Nagyon gyenge volt a magyarázat mind arrol, hogy miért csak ott maradtak meg, az is , hogy miért kell mintát venni és miért pont azokbol. A többi meg már sok helyen le lett irva, hogy a CGI-nak hála, valahol sok volt a dino létszám a kelleténél vagy épp el és feltuntek a semmiből ahol nem kellett volna. Megint csak azt érzem, hoyg egy olyan valaki irta aforgató könyvet aki csak egy rokabőrt akart lehuzni a cimről és egy hétvége alatt összedota az egészet. Még akkor is ha Spielberg is ott volt.

F1 The Movie. Annak ellenére , hogy több mint 2 orás volt a film, azt éreztem, hogy össze van csapva sietve kapkodva van minden. nem is egy szezon hanem csak 9 verseny és ezalatt az idő alatt anyni minden történik, mint a valoságban 9-10 év alatt. Ez jol látszik abbol, hogy azokat a fő eseményeket suritették a filmbe amik ezekben az időszakban történtek meg, A film is 2 részre lett még igy is szedve, igy még jobban csokkentve az időt amit a versenyre lehet forditani, ennek fényében, nem láttam értelmét annak a hires kamera felszerelésnek amivel a kocsit telepakolták, mert szinte csak egy egy pillanatra vágtak be belöle képeket ami alatt alig lehetett felfogni, hogy most mi hogy merre ki kivel van. Arrol nem is beszélve, hogy a halszemoptikának hála eltorzitva láthatjuk a kocsit még kevésbé érződik a valos sebesség és távolság .
    A valoságos közvetitésekben, sokkal jobb képeket kapunk akár a sisak kamera akár a fej feletti kamerákbol, ott nincs ez a torzitás.
    Az megint furcsa volt számomra, hogy legyen bármilyen jo is a pilota itt akkor is egy agyatlan semmihez se értő emberek gyulekezetének mutatja a csapatot akinek mindent a pályárol kell mondani, hogy mit csináljanak és mikor.
    Sajnáltam azt is , hogy kevés volt a csapatok többi takjárol valo részek bemutatása, mintha nem is léteznének a pályán és a boxnál. Értem, hogy nem voltak részesei a produkcionak, de a valos versenyből a boxok menetéről velük is lehetett volna pár snittet bevágni
    Ez a tipikisesete az aki sokat markol keveset fog mondásnak. Nagyon sokmindent akartak beletenni ,de igy mindenre csak kevés idő maradt.
    kár érte