[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Sunrider924 #106739 Superman 2025
Jo lett. Moziban meg jobban adta volna foleg a kulcsjeleneteknel a theme, dehat ez van, nyaralasbol eppen beesve az ajton, de jobb keson mint egyaltalan. Amugy azt hiszem szerencsem volt. Merthogy sok hir elozte meg mielott megneztem es igy annyit tudni veltem hogy ez valahogy nem az lesz mint az Acelember. Meg igy is kicsit feszengtem hogy ok de mar ekkora hatranybol felallni azert meg Supinak is sok lesz. Az az igazsag hogy annak idejen amikor eloszor kaptam ra a kepregenyekre a Superman valahogy elsikkadt, volt egy ket fuzet de nem ebbe ragadtam bele, a Mutansok, a Pokember es a Batman elvitte a fokuszt. De az jo volt ugy. A Snyder valtozat meg pont az volt amit en is megismertem abbol a par fuzetbol. Ezt az univerzumot amit Gunn filmre vitt ezt nem ismerem egyaltalan de tetszik, ez jo bevezetonek. NEKEM ez a Kent papa messze jobban bejott mint az Acelember kisse arrogans Kevin Costnerje. Nem allitok parhuzamot hogy akkor most Cavil a jobb Superman vagy ez az uj fiu, mert ez ket kulonbozo karakter. Amikor a raptoroknal Supi elszabadul na az gecidurva volt, ott szempillantas alatt kiderult mi lenne ha nem fogna magat allandoan vissza. Mr Tokeletes is telitalalat, a Zold lampas kunsztjain konkretan rohogogorcsot kaptam, annak a tokkelutottnek isteni hatalma van es megis olyan benan csinalja amit csinal XD
Nekem tetszett en meg fogom nezni a kovetkezo Gunn filmet is. Krypto es Supergirl, hat, ejha....