[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
F1
Nekem nem igazan jott be. Vegulis ossze tudtak tenni egy egesz ertelmes sztorit de valahogy az osszkep meg se nyugozott le.
Nem ronam fel a film hibajanak de apple elmehet a faxba hogy nem az IMAX verziot adtak ki. De azt sem, hogy az autok szarul hangzanak. Tavaly kint voltam a Miami f1 versenyen. SOHA tobbet. Eszmeletlen gagyisztikum szarul szolnak az autok. Meleg volt. Izadtam meg a korulottem allok honaljabol is. Lattam az autokat elsuhanni tolem 5 meterre egy kanyar erejeig es ennyi. Pedig en anno 90es evek vege fele voltam hungaroringen kint es mi a startnal atfuthattunk a pit aljabol a betonfalig. REMEGETT a fold. Kecigomoly erzes volt. Meg hang orgia.
Filmhez visszatere a hang is gagyi volt ugy alles zusammen. Marmint a hangkeveres pedig nagyon vartam hogy szet szakadjon a fulem itthon az atmostol. De semmi. Izgalom is csak so-so volt.
6/10 max.
Ma meglestem a Monster Huntert. Na attol remegett a haz de ez is olyan film volt hogy hol vagy csend van vagy fulsertoen hangos :( Ha meg lejebb veszem a hangerot akkor 90% a filmnek meg kicsit tul halk :(