[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
[2025] - https://www.imdb.com/title/tt9603208/ -- "Mission: Impossible - The Final Reckoning" - (Mission: Impossible – A végső leszámolás) - 7/10
(2025.08.19) (170 perc, amerikai) - Action, Adventure, Thriller - (imdb) -- 13+
ÚJ, SZINKRON (MAGYAR)
//VÉLEMÉNY, SAJÁT LEÍRÁS:
---
Még mindig haragszom, hogy nem Rebecca Ferguson szerepelt Tom Cruise mellett (tudom, hogy a színésznő döntött így!) - Hayley Atwell bájolgása rendkívül irritált, nagyon idegen volt a korábbiak fényében (a dekoltázsára összpontosítás sem változtatott a dolgon).
Az, hogy mindenért Ethan Huntot okolták (amikor ugye épp az állami szervek adták neki a megbízatásokat) fura volt, de a dramaturgia oltárán muszáj volt feláldozni ennyi észszerűséget, hogy valami über gonosz legyen a célpont (egy még modernebb, még "ijesztőbb", azaz az A.I.), mert már ember nem eléggé helytálló a témában.
Én több csapatáldozatot is el tudtam volna képzelni (ki lehet találni, ki lett volna még), mert gyakorlatilag szinte mindenki halhatatlan lett már.
A woke-feminista vonalosítástól még mindig hányok.