1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • IMYke2.0.0.0
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    [2025] - https://www.imdb.com/title/tt31036941/ -- "Jurassic World: Rebirth" - (Jurassic World: Újjászületés) - 3/10
    (2025.08.06) (134 perc, amerikai) - Action, Adventure, Sci-Fi, Thriller - (imdb) -- 18+
    ÚJ, FELIRAT (ANGOL)

A Jurassic-filmeknél egyre kevésbé van magasan a léc, de ennek az újrakezdésnek még azt a lécet is sikerült levernie - hiába volt mögötte minden értelemben sok jó név (Gareth, Spielberg, Johansson, Ali stb.).
    A kezdés se volt veretes, de amikor megláttam távolban a (fehér vitorlát, ja nem) vitorlást, azonnal tudtam mi lesz a forgatókönyv - s amikor megláttam a leosztást...
    Az unalomig ismételt receptet (sziget, kísérlet, kis- és nagy szörnyek, raptorok, T-Rex és valami nála is nagyobb, és a többi ismétlődő sallang) megint sikerült tovább görgetni és még degradálni is.
    Gyakorlatilag az összes szereplő nem volt 100%-os, beleértve Scarlett karakterét is.
    A cukifaktorozást meglátva nem tudtam, hogy sírjak-e, vagy nevessek kínomban... és végigvitték...! Huh, s ennyire futotta egy levegővel, többet nem is áldozok rá.
    Szívem szerint senkinek sem ajánlanám ezt a filmet, ha kellemes emlékeket őriz az 1. (és tulajdonképpen egyetlen igazi) Jurassic Parkról*.

//* Pedig, az se volt több 7/10-nél. Legfeljebb a többi rosszabb fényében lehetne feljebb pontozni.