1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • IMYke2.0.0.0
    LasDen felhívta a figyelmem, hogy létezik a '98-as amerikai "The Negotiator"-nak egy kínai feldolgozása (Crisis Negotiators, 2024), amit próbáltam is beszerezni, de csak egy csonka, rossz minőségű, égetett kínai-angol feliratos változatra leltem a Dailymotion-on.

Így megnéztem egy másik szembejövő ajánlást:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    [2020] - https://www.imdb.com/title/tt8244784/ -- "The Hunt" - (Vadászat) - 7/10
    (2025.07.26) (91 perc, amerikai) - Dark Comedy, Slasher Horror, Action, Horror, Thriller - (imdb) -- 18+
    ÚJ, SZINKRON (MAGYAR)

9GAG-es "ajánlás" révén került látómezőbe, és meg kell mondjam: valóban szórakoztató film!
    Ez sem egy AAAA alkotás (olcsóra forgatták), de hozta, amit kell.
    Tényleges főszereplőnőnk okos, talpraesett, ügyes, szívós, ért a fegyverekhez (ízlések és pofonok, de nem mellesleg dögös) - s kiderül, hogy afganisztáni veterán.
    A film még* abban az érában készült, amikor kötelező volt a férfiak fitymálása, pofátlanul nem történik meg (egyetlen kis grimaszt azért látunk a vonatra felkapaszkodás során - 34. perc), és ehhez lehet némi köze annak, hogy férfiak írták? Nem tudom... :)
    Van némi sötét humor is, de igazából egy lövöldözéses-robbantásos-nyilazós-közelharcos embervadászat, várható kimenettel.

Betty Gilpint eddig csak 3 filmben láttam, egyiket ráadásul miatta és Bautista miatt pontoztam feljebb (Stuber, 2019), de ebben naaagyon dögös-kemény volt.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2025.07.26. 20:30:45