1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Bokafix2
    Én azt értem, hogy ugyanolyan ruhát akartak, mint amilyen a 78-as. A baj az, hogy 50 évvel később még mindig itt tartanak, hogy annak a kornak a stílusát újrázzák, szolgaian ragaszkodva a képregények divatjához. Snyder jól érezte, hogy más szelek fújnak, és hogy ezen módosítani kéne, ezért is változtatott a ruha dizájnján. Egyszerűen, mert halad a kor, haladnak a trendek. Ennyi. Ahogy pl. a mai fürdőruhák sem olyanok, mint a 20. század elején, mert akkor nem tudnál úgy kimenni a strandra, hogy fel ne forduljon a gyomrod.

Ezért lett a Superman suit is testhezállóbb, áramvonalasabb, elhagyva az idiotikus ismertetőjegyeket. Ha a Superman ötlete nem az 1930-as években születik, hanem ma, akkor nem valószínű, hogy kívülről hordott piros alsógatyát kapnánk. A síkban, a füzet lapjain nem annyira feltűnő, de filmen már igen. Főleg egy Cavill után. Superman gyengeségét meg nem a döntésbeli hibáira, a jellemére, meg az érzelmi világára értettem, hanem a fizikai erejére. Szinte mindenki lenyomta. A Superman klón is nevetséges volt, mert ha klón, akkor nem lehetne ennyivel erősebb az eredetinél. Szegény Clark gyakorlatilag labdába se tudott rúgni mellette.

Lex Luthor támogató tanácsai meg egy fabatkát sem érnek, mert ha ezek elkezdenek mozogni, már úgy értve, hogy ténylegesen szupersebességgel mozogni, (amit bármikor megtehettek volna, vajon miért nem tették?) akkor nincs az a Lex Luthor, meg nincsenek azok a drónok, amik lépést tudtak volna tartani velük. Lex-nek ideje sem lett volna kimondani, hogy a klón merről és hogyan támadjon, mert addigra már lenyomtak volna 10 menetet, sőt még szemmel sem tudta volna követni őket. De nem lett kihasználva ez a potenciál.

Superman majdnem olyan gyors, mint a Flash, de gyakorlatilag semmit nem használt ebből a sebességből. A fizikai teljesítménye is erősen meg lett nyirbálva, és azt kellett nézni, hogy a film háromnegyedéig sakkban van tartva: jóformán mindenki által. A Lex-et játszó Nick-el nekem sem volt bajom, de ezt másokról sajnos nem tudom elmondani.