1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • hawkie22
    A ruhához kapcsolódóan, egy az egyben a Christopher Reeve által viselt ruha, pontosan olyan, mint a legelsö képregényben anno. Az 'S' máshogy néz ki rajta, de amúgy színösszeállításban, kinézetben pontosan ugyanaz, mint a '78-as filmben. Nem tudom, mit kellett volna máshogy csinálni a ruhán, James Gunn képregényhü ruhát akart, azt teljes mértékben teljesítette.

A másik a sztori. Nyilván egy Superman-filmtöl nem kell nagyívü sztorikat elvárni, de azért hozta a kötelezöt. Lehet, hogy erös Superman meg bolygókat tologat, ahogy te mondod, de mégiscsak "ember" és ezt próbálták meg kidomborítani azzal, hogy ennyire szenvedös és gyenge.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Úgy érzi, elárulták a szülei, Lois se úgy áll hozzá, ahogy kéne, az egyszeri ember pedig a média miatt hol szereti, hol utálja, szegény föhösünk meg csak próbál segíteni és emiatt sokszor hoz rossz döntést, ami igazából talán nem is rossz, de abban a pillanatban úgy tünik. És azt se felejtsük el, hogy az ellenfele Ultraman volt, aki konkrétan Superman megtámogatva Lex Luthor tudásával és zsenijével a drónokon keresztül. Ha nem jött volna rá a végén, hogy a drónokat kell kiiktatni, akkor esélye se lett volna nyerni. Azért a nagy gyíkot vagy mifenét simán elintézte még a többiek segítsége nélkül is. Szóval nem volt ö annyira gyenge, mint amennyire beállítod, csak az ellenfele volt erös. Nem tudom, hogy te mit csinálnál, ha te lennél saját magad ellenfele, aki tudja elöre minden lépésedet, mozdulatodat, plusz még talán egy kicsit erösebb is lenne, mint te. Hogy akarnál gyözni? Itt ugyanez a szitu.

A színész szerintem teljesen jól lehozta a szerepet, Lex Luthor meg eddig szerintem a legjobb volt az eddigiek közül. Superman világa sosem volt darkos, akármennyire is akarta ezt Snyder, a darkosság az Batman világa.

Én a fiammal néztem, mindketten imádjuk a képregényeket, a filmen teljesen jól szórakoztunk. Ráadásul lett egy tök fain Superman-kulacsom is. :)

Nekem 6,5/10