[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
[2025] - https://www.imdb.com/title/tt7181546 -- "Ballerina" (Balerina) - 4/10
(2025.07.02) (125 perc, amerikai) - Action - (imdb) -- 18+
//VÉLEMÉNY, SAJÁT LEÍRÁS:
---
Amit tudtam róla: John Wick világ, és kötelező nőiesítés trend
Amit kaptam: Összegyúrták a két koreai filmet (The Villainess (2017) + Ballerina (2023)) és a John Wick világát, és kinyomták ezt.
S ráadásul, ebből is sorozat lesz.
"You want to win? Change the terms! Improvise, adapt, cheat! Lean into your strengths, not his! Fight like a girl!" - aki ez alatt nem kaparta az arcát, az nyugodtan elkezdheti púderezni és/vagy pirosítóval csinosítani azt...
Hősnőnk hiteltelen volt. Sajnálom, mert hosszabb és JOBB felvezetéssel akár sikerülhetett volna megközelíteni a koreaiakat - de nem ment. S így is túl hosszú lett.
Legalább a kiképzését mutatták volna... helyette félistennő lett a 40. percre > "You're Kikimora." - WTF...
Nyilván, akik odavannak a színésznőért még jobb pontokat adnak - nekem ez nem előny, ráadásul, jó színésznőnek sem tartom -, de a filmes realitás talaján ez a film még jóhiszeműen is csak közepes. Én nem vagyok jóhiszemű.
//aki kételkedne a koreai koppintással kapcsolatban: The Villainess-t indítsa 28:00-tól...
//A koreai Ballerina sok más okból tekinthető lemásoltnak