1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • repvez
    warefare
    Nem tudom, hogy mire vannak ugy oda a kritikusok meg akik a cikkeket irják, nem volt egy nagy szám.

Ami pozitivum, az, hogy realisztikus a látvány.
    A többi nekem valahogy semmi , egyrészt semmit nem tudunk, meg, hogy mi volt a cél ami miatt bementek mi volt a szitu a környéken, ami miatt nem tudták öket kimenteni időben, milyen messzire voltak a bázistol.
    A végén látszott, hogy azok a személyek segitették a szinészeket akik a valoságban is ott voltak. Ahhoz képest, én nem örültem volna neki, hoyg a filmből az jön le, hogy mekkora egy seggfej vagyok , mert egy haldoklo társamba belerugok és nem is figyelek rá ,hogy kevesebb fájdalmat okozzak neki.
    Az meg a másik, ha már amcsi rangerek és az elso belövés alkalmával összezavarodik és azt se tudja, hogy mit , hogy kell csinálnia .
    Mondjuk ez sem jött át a filmen, hogy ezeknek a katonáknak mekkora rutinjuk volt , vagy mennyi bevetést toltak már le .
    Mert ugy nézett ki, mint valami egy hete az alapkiképzésről beestek volna a harcokba,
    Egy rajpk nem tudta , hogy az emberei mit csináljanak .
    Ez amolyan kis kültségvetáső egyx helyszinen játszodo akcio filmek elment, de azért messze volt egy hoolywoodi produkciotol.

Bár inkább ilyet nézek, mint ha majd a sikeren felbuzdulva, a folytatásnál ,már teleteszik majd CGI-al és rengeteg virtuális katonával és repülökkel.