1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Bokafix2
    Predator: Killer of Killers (2025)

Na: akinek nem tetszett az új film előzetesében látott yautja, itt olyan badass predátorokat fog kapni, hogy összehugyozza magát. Szerintem nagyon rendben volt ez. Lehet, hogy lesz, akinek zavarólag hat majd a kissé darabos mozgás, de azt nagyon hamar meg lehet szokni. Az animáció sötétebb tónusú, nem túl részletes, mintha tussal készült volna, de rendben van. Illett az atmoszférához.

3 történetet kapunk. Az első a vikingek korában játszódik, a második a feudális Japánban, a harmadik pedig a második világháborúban. Ez az utóbbi pedig még egy új színt is vitt a predátoros filmekbe, mert én még nem láttam olyat, hogy a levegőben csatázik valaki a predátor ellen, akinek természetesen évszázadokkal fejlettebb repcsije van. Easter egg-eket is fogunk kapni az élőszereplős filmekből, és persze egyik történet jobb, mint a másik. Nincs hosszú felvezetés meg üresjárat, az akcióé a főszerep. Az epizódok egyenként kb. 20 percesek, és az ezek utáni finálé is nagyjából ugyanennyi.

Ha a combat durvaságát vesszük, akkor kétségtelenül az első sztori jött be leginkább számomra. Hogy ez a viking ribanc mekkora állat volt. Csak lestem. A Prédából az indián hölgy csak egy megszeppent óvodás hozzá képest. Ja, és: a Svárci által legyőzött predátor szintén csak egy félénk ovis volt a viking ellenlábasához képest, mert az egy kipattant Hulk.

8/10