[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
hawkie22 #106585 Ride On - Jackie, az utolsó kaszkadör (2023)
Nem is tudom, miért maradt ez még ki nekem. Nagyon szeretem Jackie Chan filmjeit, többek között azokon nöttem fel, Schwarzenegger, Stallone, van Damme és a többi akcióhös mellett.
Chan már 71 éves, nagy valószínüséggel ez volt az utolsó filmje, amiben bevállalt kaszkadörmutatványokat. Ha ez igaz, akkor egy könnyes búcsú egy legendától. Kedves film, érzelmekkel, egy kis akcióval. És végre megtudtam, hogy melyik filmböl van az a rész, amit TikTok-on sokszor látni, amikor a "lányával" nézi vissza a régi filmjeit, milyen kaszkadörmutatványokat csinált bennük. :)
8/10
Mission Impossible 8 (2025)
Itt is ugyanazt tudom mondani, számomra tökéletes búcsú (remélem, hogy az utolsó film volt, szerintem ezt már nem lehet fokozni, így lett kerek a történet). Nagyon élveztem a film minden részét, még az elejét is, ahol az elmúlt 30 évre emlékeznek visszatekintés formájában (nekem ez 42 évesként külön öröm volt, imádtam minden részt, még ma is megnézem öket olykor, megállják ma is a helyüket minden téren), amit szépen beleágyaztak a filmbe.
Szeretnék 60+-osan én is ilyen fitt lenne, mint Cruise papa. :) Mindenkinek tudom ajánlani a filmet.
Számomra 10/10
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2025.05.23. 09:51:25