1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • repvez
    beekeeper.
    Elég jól indult a történet, aztán a f@sz tudja mi történt. röviden ennyi. megint a film felétól kifulladt vagy leváltották a történet irót és egy teljesen más fajta film lett mint ami. A vége felé nem értettem, hogy ezek a szedett vedett punkos arcok kik és mik voltak, de az már egy kicsit fura, hogy egy aktiv katonai kommando ami az elnok védelmére van meg a többi nagy kaliberü csapat mégcsak meg se tudta sebezni hősunket, de egy féllábu töhonya kia faszagyerek aki látszolag erős, de 10 méter után már a levegőért imátkozna ha furni kéne meg szétkaszabolja .
    Jeremy Irons-t se értettem, hogy mit látott a szerepben amiért elvállalta, mert , azon kivül, hogy izgatottan fel alá járkált és 1-2 telefont megejtett nem igazán tett az ugy érdekében semmit sem. Az meg megint érdekes, hogy tisztába voltak, hogy mi a szitu erre rendeznek egy partyt és oda visznek mindenkit, hogy minél könnyebb legyen likvidálni öket.
    Komolyan nem értem, hogy mi jár a forgatókönyv irók fejében manapság, hogy nem lehet átgondolni a szituáciokat és az szerint alakitani a történetet?