106442
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
#106119 Légi csibészek (2024)
A koncepció a Nagy pénzrablás gondolatiságát követi, nem is véletlen, hogy abból az egyik szereplő tiszteletét teszi a nagymérvű produkcióban. Eléggé nagyot is akartak szakítani, de tény, hogy halvány lett az eredmény. Viszont az ötletes megoldás volt, hogy ezúttal nem valami bankot fúrtak meg, hanem egy sok méter magasan szálló repülőről lovasítanak meg több százmilliót érő aranyrudakat. Szóval, összességében kicsit ratyi lett, de vannak jó pillanatai, ami miatt érdemes egyszer megnézni.
6/10 -
#106118 Beekeper
Tesco gazdasagos John Wick. Sokkal kevesebb hulyeseggel de igy is van benne boven. Popcorn movie.
6/10
Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2024.01.15. 06:06:00 -
#106117 Megnéztem a Napoleont.
Hát ismét értetlenul állok , ogy egy ilyen nagy nevu rendező, hogy adhat ki ilyet a kezéből. a látvánnyal nincs gond föleg a csatajeleneteknél.
De hogy egy szinte világuralkodorol szolo filmet készitve lenyilatkozza azt , hogy ö egy kitalált verziot akart megfilmesiteni és , hogy a történészek meg senki nem volt ott igy ö azt ugy és akkor mutatja be ahogy azt ö elképzeli és az ugy jó.
Mert egyrészt már ött kezdödik a rössz dolog, hogy az egész életét felölelö filmet csinált és ezzel egyutt jár a kapkodás és, hogy csak pillanatokat játunk az életéből. csakhogy az első megjelenitésben az életben még 20 éves sem volt , de mi már egy öreg Naőpoleont látunk századosként.
A másik, hogy semmi nincs kifejtve, hogy miért is ment hoditani , miért támadott meg országokat vagy miért szövetkezett velük. nincs bemutatva, hogy miért is volt ö jó vezér és miért tudott uralkodni ekkora terület felett.
amit láttunk, az azt mutattja be, hogy egy teszefosza ember aki egyszer megkapott egy csajt, és a csaj ugy irányitja ahogy csak akarja. meg ,hogy semmit se kell tenni azért, hogy elöre jusson a ranglétrán. elég ha csak kitralálja az egyik szolgálod és másnap már az vagy.
Kár érte , azt gondoltam, hogy majd végre kapunk egy hiteles történelmi kosztumos filmet amit akár oktato jelleggel is le lehet majd vetiteni a gyerekeknek. Hát nem kell . -
#106116 Thanksgiving (2023)
Egy black friday akcióval indul a történet, amelyet egy bevásárlóközpont rendez, hagyományosan hálaadás utáni pénteken. De valami brutális gore horror veszi kezdetét, amint kinyitják az ajtókat. A film nyilvánvalóan túloz, de a szomorú tény az, hogy nem áll messze az igazságtól az, amit a képkockákon látunk. A bemutatott jelenetek hű társadalmi kórkép és tökéletes kritikája a konzumidióta, önző és erőszakos kispolgárnak, aki 50%-os árkedvezményért cserébe simán áttapos a fejeden és előszeretettel veszi ki a kezedből az ingyen gofrisütőt, amint észreveszi, hogy már nincs elég erőd tartani, mert épp az imént nyomott oda a tömeg a törött ablaküvegnek, ami 600 helyen elvágta a nyakad.
Vagyis az egyetlen dolog, ami viszonylagos kultúrát erőltet az egyszeri vásárlóra a hétköznapokban, az az, hogy a kívánt termékért teljes árat kell fizetni... de amint féláron, vagy akár ingyen kapható, mint a filmben az első 100 gofrisütő, akkor jaj annak, aki a customer és a prédája közé áll. Még a mindenkori hatályos jogszabályok is szünetelnek erre a pár órára, legalábbis nem észrevehető, mintha bárki is félne a törvény öklétől, amiért Manci néni beleivel a csizmáján sétál végig a polcok mellett, miután kilépett a hasából. Elvégre black friday van. Ne akadjunk már fenn ilyen nüansznyi apróságokon.
Épp olyan, mint mikor természeti katasztrófa sújt le valahol. A törvények pont csak addig tartanak, amíg a normál állapotok fennállnak. De amint jön egy Katrina, és átrendezi a város arculatát, máris legit fosztogatni a boltokban, meg erőszakoskodni a létszükségeti cikkekért. Mondjuk sokan még ilyenkor is a nagyképernyős tévét cipelik kifelé. A hatóságoknak úgysincs ideje ilyesmikkel foglalkozni, akkor meg nem mindegy?
Ezen koncepcióra fókuszálva kezdődik a film, és ami rá épül, az sem lesz egy cseppet sem szofisztikáltabb. Csúcsra járatják benne a gore elemeket, és akinek érzékeny a gyomra, az meg se nézze.
7/10 -
kutyakiki81 #106115 Éjszakai merülés (Night swim)
Borzasztó gyenge, klisékkel teli, halál unalmas horror. Ritkán mondok ilyet, de inkább elittam volna a mozijegy árát....
2/10 -
#106114 A Napoleon után még nem mertem megnézni. :) -
#106113 én a lamborginit néztem meg tegnap, nem volt rossz, de ott is a fiatal korátol az öreg koráig vitték végig elég nagy ugrásokkal .Az egész film olyan volt mint amikor az iskolában a szövegben vastagon van szedve a fontos rész és a felmérőben csak azt irod le. minden benne van, de hiányzik a körités hozzá. -
#106112 Rebel Moon
mi volt ez a szar -
#106111 Tegnap megnéztem a Ferrarit. Nos, sok mindent el lehet róla mondani, de sajnos azt nem, hogy jó film.
Egy bizonyos időszakot jár végig, szerencsére nem vállalkozott napoleoni magasságokra, hogy a kezdetektől a legvégéig "átfut" mindenen egy percben, de amit választott - hogy ez most jó választás, vagy sem, a könyv amit filmre vittek erről szól, ez van -, az oké, de ennyi.
A versenyzésből keveset kapunk, amit kapunk viszont korrekt. Az időszak kapcsán meg minden mást meg megtudtunk a Ford vs Ferrariból és a Race to Immortalityból.
Minden esetre valahogy azért nekem hiányérzetem volt. A fő és mellékszereplők viszont rendben voltak, sőt, Penelopeból iszonyat csúnya olasz (szinte) "öregasszonyt" csináltak a sminkesek, ami mókás volt.
7/10 (Csak a téma miatt.)
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2024.01.05. 10:58:40 -
#106110 Akkor nem láttad vagy nem moziban láttad a Napoleont ... :D -
#106109 Ráadásul, az imdb (és a paradicsomos is) nyíltan cenzúráz - a scriptjük meg nem matematikailag helyesen súlyoz.
Tehát, amikor azt írom, hogy - mondjuk - a "Rebel Moon: Part One - A Child of Fire" (imdb) 5.7 ponton befagyasztott értékelői száma, értékelése és "popularity"-je cheat, akkor finoman fogalmaztam. -
#106108 Dunkirk is borzalmas volt. Tenet is szar volt de az legalabb erdekes volt. -
#106107 Mi hol lett torolve? Hozzaszolasod? En nem toroltem semmit. -
#106106 ahogy sokszor mondjuk, mindenkinek más az izlése és más tetszik.
De ha a te szemszogedböl nézzük akkor ugy is mondhatnám, hogy bármilyen rossz filmre is fogsz találni olyan embert akinek a világ legjobb filmre az.ÉS attol, hogy egyetlen oldalon ahova mondjuk 500000 ember voksolt annak is csak a 80%ának tetszett amiböl azt se tudjuk hogy mindegyikuk valoban látta e a filmet vagy csak voksolt nem zárható ki az, hogy nem én, vagy a többiek vagyunk többségben és a tietek a kisebbség.
Csak mondjuk mi nem hangoztatjuk anynira vagy nem érdekel, hogy szavazzunk rola, hanem elkönyveljuk, hogy nem volt olyan mint vártuk és kész. -
Sequoyah #106105 Nem azt mondom hogy egyedul vagy, de erosen a kisebbsegben. A vilag legjobb filmjehez is talalni fogsz egy kisebb csapat embert akinek nem tetszik, ez nem meglepetes. -
#106104 Nem azzal volt gond, hogy életrajzi film. Sem azzal, hogy a politikai csatározások és a magánélet bemutatása is szerepet kapott benne. A súlyozással volt problémám. Egy 3 órás filmben az előbbieket be lehetett volna mutatni egy szűk fél órában, kellő sűrítéssel összefoglalva, ehelyett Nolan ezeket úgy nyújtotta el, mint szakács a rétestésztát.
A lényegi tartalom meg olyan volt, mint amikor felbontasz egy hatalmas csipszes zacskót, és az alján van csak némi ehető dolog, a többi meg instant nitrogéngáz. Így lehetne legjobban jellemezni ezt a filmet. Pedig, aki ismeri Oppenheimer élettörténetét, az pontosan tudja, hogy rá miért emlékezünk: két ördögi kölyök apja volt, amelyek városokat töröltek el, és ezzel együtt egy új korszak kezdetét is bevezette. Egy atomháború ugyanis mindenkit eltesz pihenni örökre.
Tehát összehasonlíthatatlan, korábban sosem látott pusztítás előfutára volt ő. Ennek mindenképpen a legnagyobb hangsúlyt kellett volna kapnia a filmben, mert ez érvényben, érintettségben és fontosságban annyival magasabban van a magánéleti csip-csup ügyeinél meg a politikai hovatartozásánál, mint az atom gombafelhője a tábortűz füstjénél. -
#106103 Én olyan k***a unalmas, érdektelen, feleslegesen elnyújtott filmet mint az Oppenheimer még életemben nem láttam. Moziba ültem be miatta és szenvedtem már az utolsó órában.
De nem azért mert fájt a seggem az üléstől. Nem azért mert "keveset" foglalkozott az atombombával. Nem azért mert életrajzi dráma volt akciófilm helyett és nem azért mert a robbanást sok más film jobban mutatta be.
Hanem azért, mert 3 óra hosszan követni egy meghurcolás alatt álló fizikus életét marhára nem élvezetes számomra. Azért, mert egy olyan meghallgatást nézhetünk hosszú unalmas perceken át aminek nincs konkrét folyománya - mivel az egy ad-hoc megszervezett meghallgatás volt. Nem volt kvázi tétje az egésznek (tudjuk, hogy évek múlva lett, de na). Azért mert hiába volt érdekes ember Oppenheimer, azért egy "most kommunista vagy sem" műtárgyalás 3 órában még így is érdektelen.
Unalmas, vonatott, művészeskedő marhaság az egész, mondjuk egy színvonalas BBC minisorozatként működhetett volna nekem 3x1 órában és akkor örülök, hogy megtudtam ennek a faszinak az életéről többet, de így, moziban ezt végig ülni szimpla kínvallatás volt.
Életemben nem sajnáltam még ennyire mozira elherdált pénzt.
Nolan pedig az utóbbi évek termését tekintve (rád nézek Dunkirk és Tenet, aminek lefogadom, hogy az értelmét még Ő maga sem vágja) nálam masszívan a "kerüld el messzire" kategóriás rendezővé avanzsálódott, Memento vagy Dark Kinght trilógia idevagyoda.
Utoljára szerkesztette: Blasta, 2024.01.04. 18:12:41 -
#106102 Én overhyped címnek látom az Oppenheimert.
S azt is furának tartom, hogy a Barbie-t ennyira magasztalják - de ez csak mellékes, és azért hoztam elő, mert a Zuszkáron majd ketten tarolnak. Szerintem - és ez nagy szégyen lesz. Szerintem, ismét.
Oscars Predictions: State of the Race After Shortlists and the Upcoming Holiday Break - Itt:
* Oppit és a rendezőjét hozzák le, meg fényképezésben, vágásban, hangban, zenében.
* Barbikát meg a forgatókönyvnél, kosztümért, eredeti dalban. -
#106101 azért nem vagyok egyedül ahogy látom -
#106100 látom törölve lettem... -
Sequoyah #106099 Lehet hogy te csalodtal benne, de az emberek tobbsegenek igy tetszett ahogy volt. A kritikusi kritikak, a nezoi kritikak es a nezettsegi adatok egyertelmuen ezt tamasztjak ala. Nehez olyan objektiv adatot talalni ami alapjan ne lett volna jo. -
#106098 ez egyrészt igaz másrészt, meg nem ezt reklámozták az elözetesekben , hogy enynire csak az életutjára koncentrálnak és a politikai hovatartozásárol. a másik, meg, hogy a teljes életutjánál is csak átfuttották a dolgokat és mégiscsak a atombombás szálon mentek végig és a tobbit nagyon nem részletezték. illetve lehetet volna egy normálisam idövonalon végigvezetni, hogy ne ilyen oda vissza ugrálgatással.Föleg nem ugy , hogy az ujabb részeket fekete fehérben mig a régebbieket szinesbe adták, mert pont forditva lett volna értelme, hogy a ww2es idpben még nem volt olyan sok szines kamera, de a 60-70-es években meg már igen -
#106097 A film Oppenheimer életéről szólt,a címe is ez,az atombomba feltalálása tesztelése csak egy része az egésznek. én moziban láttam,szétültem a seggem,és én is kivágtam volna belőle egy csomó mindent,de visszagondolva így volt teljes az életrajz bemutatása,a politikai csatározások,a magánélet,a vizsgálat,az atombomba körüli dolgok..
szóval ez egy film Oppenheimerről,nem pedig az atombombáról(ahogy az imdb is irja: biography,drama,history)
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.01.04. 09:22:02 -
#106096 És a Terminátorban is, sőt még a Twin Peaks-ben is, mikor Killer Bob megszületik. Ott Lynch konkrétan lassítva mutatja meg a robbanást, és a kamerával bemegyünk egészen a gombafelhőbe. -
#106095 nekem is pont ez volt a legnagyobb gondom a filmmel, azt gondoltam, hogy majd tényleg kapunk egy modernebb verziot az 1984es los alamos cimu filmből, az pont ilyen volt, csak az akkori kor szinvonáalán.DE a gond, hogy nem is ez volt a cél, hanem pont a politikai oldal bemutatása és ami nekunk még fájobb, hogy a magyarokat egy segfejnek titulálva állitották be,csak mert nem értettek egyet vele, de azt , oyg kb nélkülük sehol nem lettek volna a bombával már mellékes volt.
MEgnéztem a GRand turizmot is.
Hát csak ismételni tudom magam, amikor azt mondom, hogy a kevesebb néha több. mert itt a forgatókönyv iro nem tudta, hogy mit is akar valojában. mert szinte az egész életutját akarta belesuriteni és igy csak pillanatokat jelenitett meg egy egy eseményből anélkül, hogy kifejtette volna az oda vezető utat.
A másik ha ez egy életrajzi film akkor miért nem követte a valos eseményeket, ha meg nem az akkor miért tartalmazott valos eseményeket?
Az egész szereplögárda csak log a levegőben és nem értjuk a motiváciojukat meg ugy az egész hozzáálsukat.
Nem tudom a teljes részleteket,de
A gyerek azért annyira nem volt rossszba a családjával ,de itt azért nem egy hétvégéről volt szo, hogy az akadémia elkezdésétől a balesetig ne találkozzanak egymással és mégcsak fel se hivja. inkább egy random csajt hiv el , aki mégcsak nem is a barátnoje volt akkor csak egy csaj aki tetszett neki ,mint a családját a szerződés aláirására.
Az meg csak hab a tortán, hogy mindenki az egész mezony, csak ugy váltogatja a verseny kategőriát mintha csak igy menne a valoságban, hogy most gondol egyet és elindul la mansban , most gt3ban stb..
-
#106094 A poén az, hogy a Wolverine-ben, ami egy képregény adaptáció, sokkal ütősebben és részletesebben volt bemutatva az atombomba pusztítása és hatásai, mint az Oppenheimerben, ami elvileg erről szólt. Túl sokat foglalkozott a film a teljesen felesleges politikai állásfoglalással és az unalmas tárgyalásokkal, ahelyett, hogy a legtöbb időt a bomba készítésének körülményei, részletei és tesztelése ölelte volna fel. -
#106093 2023-ban 140 filmet/sorozatot néztem meg. Átnéztem én is,hogy mik tetszettek vagy nem.
Legjobb filmek :
1- A szövetség (2023) 10/10
2- Felperzselt föld (2010) 10/9
3- Oroszlán (2016) 10/9
4- Zöld szója (1973) 10/8
5- Tetris (2023) 10/8
Legrosszabb filmek :
1- Karácsony a farmon (2022) 10/3
2- Csajok hajnalig (2017) 10/3
3- Egy bébiszitter naplója (2007) 10/4
4- Narvik (2022) 10/4
5- Albatrosz (2021) 10/4
6- Barátnőt felveszünk (2023) 10/5
Legjobb sorozatok :
1- 1923 (2022–2023) 10/10
2- 1883 (2021–2022) 10/10
3- Narcos: Mexikó (2018–2021) 10/9
4- Lucky! (2022) 10/9
-
#106092 Jujj - a gyereket nem mertem (!) itt szidni a sok apuka (anyuka?)* között szidni, de istenemre mondom: nagyon rühelltem. Hiába, ha cuki maga a karakter, amikor ennyire felnőttesen viselkedtetik (nem létezik ez a szó?), belőlem ellenszenvet vált ki... és mindez mellé még mindent-tudó-érző-irányító(!)-ember-robot-gyermek... berosálsz.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2024.01.03. 14:34:55 -
#106091 köszi, de az SG olyan jol van karbantartva és olyan jol muködik,. hogy már lassan 4 honapja kint van a kis torta a nevem mellett., lassan ujra aktuális lesz -
#106090 Igy van. Egyaltalan nem azt kaptam amit vartam. Ugyan ez volt a Dunkirk filmnel is. Istenem de utaltam azt a filmet. -
gunji #106089 Boldog tortanapot! :D -
#106088 az oppenheimer nagy hibája, hogy nem azt kapta az ember mint amit várt. sztem mindenki azt gondolta az elözetes infok alapján, hogy majd a bombárol és az oppenheimer szerepéről lesz szó.Ehelyett kaptunk egy olyan filmet ami azt taglalja, hogy most kém volt e vagy nem, a bomba meg a háttérbe szorult. és ide oda ugrált az időben sok szereplöt aki nem érdekel a téma nem tudta , hogy ki kicsoda mert nem lett bemutatva részletesen.
A cicizéssel kapcsolatban, meg akár még lehetett is volna benne mint egy sex jelenet, de csak azért hogy egy párbeszédnél meztelenul mondja el a szövegét a csaj felesleges volt.
A creatort meg leirtam, hogy nem értem miért kell egy fejlett civilizáciuot összekeverni a 14. századi szinvonallal, hogy sátrakban meg tábortuznél élnek mikozben robotok meg lézerkard és urhajok cikáznak a fejük felett. meg a gyereket is csak ugy összedobta a fészerbe szabadidelyébe? vagy hogy ? még a terhesség elött kellett mert utána meg felrobbant, de akkor hogy tudta lescannelni a gyereket? -
Sequoyah #106087 Senior Year (2022 film)
A film elegge hasonlo a "testcseres" filmekhez (amikor a fiatal es oreg testet cserel). De ebben a formaban vegulis ujnak is mondhato, szoval rendben van, nem tunik ismetlesnek.
Sok mindent nem lehet mondani rola, egy tisztesseges, de nem kiemelkedo vigjatek. En jol szorakoztam rajta, egy jo egyszeri, de felejtheto szorakozas.
Ami nem tetszett az a foszereplo szineszno, aki nagyon tuljatszotta a szerepet. Es mivel van egy masik, fiatal verzioja a karakternek, aki elvileg 100%ban ugyanaz a szemelyiseg, ez nagyon feltuno. A fiatal foszereplo az teljesen normalis, atlagos diaklany, meg szimpatikus is. De az "oreg" verzioja viszont teljesen idiota, mintha csak egy eltulzott karikaturaja lenne...
Kihagyhato film, de vegulis vicces.
6/10 -
Sequoyah #106086 Everything Everywhere All at Once (2022)
Ugy altalaban nem kedvelem a "multiverzum" modern szorakoztatoipari ertelmezeset, a tudos enem folyamatosan sikit ettol az otlettol, hogy a multiverzumban BARMI megtortenhet. Nem, nem tortenhet... De mig a Marvel eseten a multiverzum csak egy silany cheat-code hogy engedelyezzek, es elpalastoljak a rossz tortenetirast, ebben a filmben ez legalabb a tortenet szerves resze, szoval elonyt kovacsoltak a hatranybol...
Es itt tenyleg otletesen gondoltak vegig, szoval meg ha az alapotletet nem is kedvelem, itt sokat kihoztak belole, szoval a vegeredmeny egesz jo lett. A keszitok nem voltak fantaziatlanok az biztos:)
A szineszi jatek nagyon jo, nem sajnalom toluk az Oscarokat. A kulonbozo vilagok megvalositasa es otletei is nagyon jok, nemelyik egeszen elgondolkoztato. Maga a tortenet viszont mar csak kozepes, megha a kozepes tortenet megvalositasa jo is lett... De hogy miert is tortenik minden, mar igencsak "meh..."
Ami viszont nem tetszett, az a film hossza. A sokadik kicsavart parhuzamos vilagnal mar kezd belefaradni az ember agya, foleg hogy gyakran ismetlodnek is. Es raadaskent a film veget nagyon elhuztak, en elaludtam rajta... Ha 20 percet kivagnanak onnan, akkor jobb film lenne.
7/10 -
Sequoyah #106085 Lol, a cicizest en sem ertettem, abszolut semmi keresnivaloja nem volt ebben a filmben... -
#106084 Személyes:
Az Oppenheimer értékelhetőbb volt a téma és a megvalósítás miatt.
A The Creator meg épp a téma + a megvalósítás (és itt nem a létező, és CGI környezetre gondolok) miatt volt ipari hulladék - megfejelte ezt a pocsék színészi munka, a szinte zéró dramaturgia és a trehány dialógusok tömkelege.
Oppenheimer nagy hibája még a túl hosszú játékidő, lassú történet tempó, az (itt) öncélú cicizés (szó szerint is), a jelen-múlt közti cikázás (biográfia lenne, vagy mifene).
Magyaroknak plusz Haumann Máté. -
Sequoyah #106083 Violent Night (2022)
Ez a film tavaly elkerulte a figyelmemet, ami hiba volt.
Leteznek olyan hulye emberek akik szerint a Die Hard nem egy karacsonyi film... Ezen valaki Hollywoodban valaki ugy felkapta a vizet, hogy megcsinalta ezt a filmet, mondvan ha szerintetek a Die Hard nem karacsonyi film, akkor tessek, nezzetek ezt. (Ezen kivul meg a Taplo Telapo es a John Wick is eszembe jutott a film nezese kozben...)
Jo alapotlet, jo megvalositas. David Harbournak nagyon jol all ez a szerep. A harcok koreografiaja nagyon jo es otletes. De igencsak eroszakos, szoval gyerekkel inkabb a Die Hardot nezetnem (persze azt se...), az csaladbaratabb:D Meglepett hogy milyen messzire mentek el vele...
Nagyon jol szorakoztam az elso perctol az utolsoig, az alapotletbol kihoztak a maximumot. Raadasul meg draga sem volt a film.
8/10 -
#106082 oppenheimer sokkal szarabb volt mint a creator szamomra. -
#106081 Frankó infogram. Én Excelből:
FILM
~~~~~
2023-ban 140 filmet néztem meg.
Ebből 66 film ismétlés volt (korábban már láttam), 74 új, vagy számomra új.
Legrosszabb 3:
1 - Dinosaur World (2020) - kínai - 3/10
2 - Retribution (2023) - US - 3/10
3 - The Creator (2023) - US - 3/10
Futottak még a címért (4/10): High Heat (2022, US), The Whale (2022, US), Murder Mystery 2 (2023, US), Oppenheimer (2023, US)
Legjobb 3:
1 - Drive My Car - japán - 8/10
2 - Mission Impossible: Dead Reckoning - Part One - US - 8/10
3 - Forgotten - koreai - 8/10
Futottak még a címért (8/10): A Man Called Ove (2015, SWE), Table for Six (2022, CHN)
SOROZAT
~~~~~
2023-ban csak 14 (számomra) új sorozatot néztem meg.
Legrosszabb 3:
1 - The Andromeda Strain (2008) - US - 3/10
2 - Through the Darkness (2022) - koreai - 5/10
3 - Taxi Driver - 2. évad (2023) - koreai - 5/10
Legjobb 3:
1 - Recipe for Farewell (2022) - koreai - 7/10
2 - Pachinko (2022) - koreai - 7/10
3 - Beef (2023) - US - 7/10
* Futott még (7/10): The Kidnapping Day (2023, KOR)
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2024.01.01. 19:08:32 -