[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Megnéztem a gladiator 2t.
Valahogy nekem nem jött át ez a bevezetés a 16 évről amennyiben előbbre járunk. Egy térkép jobb lett volna hogy mi változott vagy hogy ki kivel van a trónon.
Arról már sok helyen olvastam hogy a történelem hűség nem az erősség.
Arról nem találtam feljegyzést hogy numibiaban, lehetett e nő katona. Ahogy elneztem nem csak egy egyszerű éppen kaszát fogó paraszt kisasszony volt, hanem már egyedi mellvert és sisak míg a férjének csak fuszalbol font mellénye volt.
És ha jól emlékszem akkor az arénában mindenkinek megvolt a helye hogy milyen rangot tölt be a városba, itt ahogy láttam a császárok mellett ültek sima parasztnak kinéző egyének,
És már akkor milyen jó volt a kihangositas, több ezer embert üvöltést sima beszéddel tulharsogta a bemondo és a császár is, meg úgy mindenki aki a nezokhoz szólt.
Azt se volt nagyon kireszketezve hogy 16 év alatt egy fekete rabszolga, hogy lett szabad befolyásos ember és kb 1 hét alatt a putri gladiátor iskolából császár lett.
A mandalorian meg miért nem tudott egy napot raszanni arra hogy hívja a sereget vagy akkor mikor a gyereket akarta kiszabaditani, de azután meg főleg hogy leleplezodott, mert a seregrol senki nem tudott, simán megmenthette volna az életét mindenkinek.
A végén is kicsit erőltetettnek éreztem a csatát kettőjük közt mikor az egyik minden nap edzésben volt a másik meg egy elpuhult valaki volt egy nem harcra szánt ruhába.