1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    Nem is meseltem nektek, hogy munka miatt Dallasba latogattam. Nem.... nem talalkoztam a Ewingokkal. De eppen elektromos scootereztunk korbe varos nezo napon, mikor nem volt mit csinalni es kuuurvamesszirol kiszurtam egy erdekes formaju epuletet. Ki kellett gugliznom es full lesokkolt, hogy valoban rabukkantam az OCP epuletere. ( Robotzsaru)
    Sikitoztam mint egy kislany. Masik ketto amcsi srac alig ertettek mit visongok mikozben ezerrel megyek az epulet fele. Poen volt. Volt valami epulet mellette, ahol bejatszottak a hangosbemondon amit a robotzsaru mond a filmben; Hogy titltott teruleten van es hagyja el a helyet. Vagy valami hasonlo. Ahhoz kepest, hogy a tobbiek nem ismertek fel az epuletet mint en, ok voltak azok, akik mondtak hogy az a mondat a filmbol van. Mert en csak pislogtam, hogy nekunk magyaraz valaki hogy menjunk el innen? Lol