1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sunrider924
    Twilight of the warriors 2024

Hat nem az igazi. Pedig a tanci mar 7ik ota verte a fejembe hogy nem kezdunk mondatot azzal hogy hat, de en most megis. A tortenet okes lenne, de tul sok wuxia, tul sok szimbolizmus es a bunyok nem jok, nekem. Ha mar wuxia akkor a Crounching tiger de meg a Reing of assassins is magasabb polcon van, nalam. Jet Li filmjeirol nem is beszelve. A Hero-ban a wuxia es a szimbolizmus egyszeruen tokeletes volt szamomra. Itt nem adja. Megegyszer, a tortenet nem rosz de valahogy olyan mint a tegnap reggeli kavem, az ize megfelel de valahogy megsem az igazi. A Raid filmek utan meg az idei Shadow strays utan ez nekem keves. Amikor a film vegen a nagy leszamolas ment akkor nekem konkretan a lanyom Bakugan mesei ugrottak be, nem tudom, kioregedtem mar ebbol a maniros wuxias meseljuk el a kinai tortenelmet dolgobol. Egyszeri idotoltesnek nem volt teljesen rosz de nalam nem ez a jo.