1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • tigeroo
    Én azt hittem, hogy ez a NASA gyakornok vonal azért van a filmben, mert
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az időgépet a főhősnő a jövőben építette tudósként, hogy megmentse a testvérét... ez még szerintem fasza is lett volna, megvan a motiváció hogy a NASA-hoz kerüljön stb... a gyilkos lehetett volna valami random sértődött iskolás/tanár. Megmenti a nővérét, kifehéredik a képernyő és a következő jelenetben ott ülnek 4-en az asztalnál a jelenben... neem inkább
    1. Legyen az időgép a gyilkosé
    2. Hozzunk be párhuzamos idősíkokat, hogy ha meg is mentem a nővéremet az én idősíkomon úgy sem lehetünk boldogok. Ilyen még a Back to the Futureben sem volt, bezzeg egy csavaros tinifilmbe szükséges volt.

Ja meg eleve én azt hittem hogy a gyilkos párban dolgozik, hiszen a plázában menekülnek előle, leszaladnak a mozgólépcsőn. Erre ott terem a gyilkos előttük, wtf?! Mondom ezek tuti ketten vannak. Hát nem. De akkor hogyan teleportált oda...? Rejtély...