[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Sunrider924 #106405 Officer Black belt(Mudosilmugwan) 2024
Ma egy olyan este volt amikor kellet valami, hogy elteljen az a par ora, amig vartam egy online jatek elstartolasara. Ilyenkor ha varni kell valamire mindig nehezebben telik, szoval gondoltam nezzunk filmet, miert ne. Valahogy a harcmuvesz filmek fele kanyarodott az ihlet es a The Last Kumite nevu 2024es borzadaly akadt az utamba. Matthias Hues, Billy Blanks, Cynthia Rothrock 2024ben egy filmben, mi lehet rosz?
MINDEN
Annyira vacaknak talaltam, hogy kinyomtam annal a jelenetnel amikor a feka csavo kitolja az ellenfele szemgolyojat es utana nagytotalban mutatjak hogy a szajaba teszi es lenyeli, ez nem is szornyu/kinos hanem szimplan csak szar volt.. Na mindegy valami kellett mert ez nemcsak hogy a celt nem szolgalta de meg rosz volt az utoize is, akkor lassuk, aszongya Officer Black Belt, na hatha ez nem lesz olyan rossz.
DE
csak ez jo ertelemben. Leszogezem, a filmhez gyomor kell, nem szabad elhinni a fulszoveget hogy helyenkent neha tul darkos. Annak idejen az I saw the Devil(2010)-t kinyomtam felenel, mert tul sok volt, hetekbe telt amig kifujta a szel a fejembol es most nem teljesen orulok hogy megint eszembe juttattak.
Szoval Officer Black Belt, hat kicsit becsapva erzem magam mert az eleje az nagyon vicces/vidam de mar gyanus kellett volna legyen hogy mit is csinalnak a felugyelotisztek a nyomkovetos szabadlabra helyezett bunozokkel, ebbol nem lehet vasarnap delutani matine sehogy se, aztan nem lehetett abbahagyni/nem odanezni es a masodik csalodas szamomra a lezaras.
Nem.eleg.kemeny.
Biztos elfogult vagyok kisgyerekes csaladapakent de nekem ez nem eleg,SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ilyet nem lehet tenni az egyszeri mozinezovel. Nem fair.egyszerre idegesitett a kolyoktigris ugyetlensege es az hogy a gonosz nem nyeri el melto bunteteset.
Azt hiszem hanyagolni fogom a koreai filmeket egy idore.
Felkavaro film, ennyit a harcmuveszetis igenyeimrol ma estere...
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2024.10.08. 01:18:57