[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Alien Romulus
Szerencere IMAX ban neztem es naluk mindig lehet szamitani hogy 11 re tekerik a hangerot. Kibebaszott durvan szolt a cucc foleg mikor az urhajo nekimegy valaminek es a foldon csuszott. Rezgett az egesz mozi. Latvany fasza volt. Baromi gyorsan fejlodnek ki a dolgok de megertem hogy nem 36 napot toltottek ott hanem csak orakat es az emberek latni akarnak minden. Facehugger, chestburster meg kifejlett xenomorph.
Az ahogy a trailarben atugrik az uveg biztonsagi ajton a facehugger elegge kilogott de megcsinalhattak volna ugy is, hogy az elso facehugger ugy nekiugrik hogy "orrverzese" lesz amitol meggyengul az ablak es emiatt tudnak attorni a tobbiek Vagy szimplan odacsapnak hozza egy megsebesult facehuggert.
Az android cgi megbocsajthatatlanul szuper szar lett. Nemtom mi a faszra kepzeltek itt. Neha felsotetben volt az arca es messzirol mutattak. Ennyi boooooven eleg lett volna! Eloszor ugy nezett ki mintha valakire feher zoknit huztak volna es egy kivetitovel ravetitettek volna a zokniba bujt fejre. Uberfosadek volt. Kicsit javult a helyzet a kozepe vege fele a beszelgetes kozben de nem ertem, hogy ezt miert mertek igy beletenni.
Maga a film egesz jo volt. Akar 8/10 is lehetett volna ha nem csinaltak volna azt a baromsagot a vegere... wtf volt ez?!?!? minek?!?!? MIERT? Ez mar el lett jatszva egyszer es sokkal de sokkal komolyabban ami tenyleg meghokkento volt anno.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha jol emlekszem a fekete ooz-nak semmi koze a sapadt arcu engineerekhez. Minek lett ilyen bore ennek a hibridnek?