[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
így néznek ki és kész. mint a földigiliszta,az is pont úgy néz ki mint a csövek :D azt ugye tudni kell hogy az új részben is kevés a cgi,és jelmezesen és bábúkkal játszották többnyire a dögöt. ezt lehet kihozni belőle,ezért tűnik úgy mint egy külső ruha,mert valóban az,egy ember van alatta :D
Én megnéztem a Romolust,a történet logikátlanságai és néhány érthetetlen dolog mellett hozta szerintem a kötelezőt,egy rakás visszatekintéssel az első két filmre(még ha időrendben a kettő között is játszódik,mégis volt olyan rész ami egyértelműen a második rész ihletett)
Kicsit meggyorsították a pofaszopó-lárva-alien fejlődést is,amire először morogtam,de aztán belegondoltam,hogy az első részben még senki nem tudta mi fog történni,ott lehetett húzni az emberek idegeit,de itt ,már számtalan alien film után kár lett volna húzni az időt,hogy órákig tart a fejlődés,mindenki tudja mi fog történni.
Sajnos olyat már nem fognak alkotni sose mint az első kettő,de egynek jó volt. A színészek közül a főszereplő csaj hozta a kötelezőt,a kis mitugrász mindenkinek beszólok meg én jobban tudom csávó inkább idegesítő volt.
A végénSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!teljesen felesleges volt.az ember alien enginerr hybrid
A sztoriban ami zavart:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ugye megtalálják a ripley féle első rész dögöt az űrben,abból hogy lett egy rakás pofaszopó ? egy dögből ami nem is királynő volt,és eléggé megviselte a ripleyvel történt találkozás. A fekete goo cucc,az android szerint ők kísérletezték ki,ez is fura mert a későbbiekben az engineerek cucca lenne,de most nem világos mennyire veszi számításba ezeket a filmeket. nyilván valamennyire,a végén lévő hybrid miatt is.
a pofaszopó terem annyira biztonságos,hogy amikor rájuk zárult az ajtó,akkor kavarni kellett az androidokkal,míg 10 percel később egy vasdarabbal majd kiveri az üveget,amin aztán a pofaszopók csak úgy áttörik. egyelőre ennyi,majd ha kijön streamre biztos megnézem még egyszer,jobban figyelve a részletekre
alien robot báb a romolusból
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.08.20. 19:48:31