1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • IMYke2.0.0.0
    A filmekben - emlékeim szerint (és a 2-3-4-et épp a múlt héten újráztam sokadszorra) - nem, azaz nem átlátszó a koponyájuk.
    A fejükön lévő "csövek" éppenséggel már az első résztől segítettek neki elbújni.
    Szerintem, az új részben is ellövik majd, amit szinte az összesben (!), hogy mennyire eggyé tud válni a gépek-csövek szövevényével.
    A 3 részben ugye Ripley épp egy nagy átvezető csövet néz zéliennek, és amikor hátrál a tévedésétől, mögötte bújik elő az igazi, amit csak azért sejthetsz, mint néző, mert ismered a kliséket... amúgy meg még mindig beszaratós...

...s ez a lényeg: beleolvad a gépi környezetbe = beszarsz.
    A tinis új részben is ez lesz. Meg azt is lemásolták, amit lejjebb leírtam (orvosi, Ripley a földön, elfordítja a fejét és a zélien ráordít).

//sőt azt olvastam, hogy az egész Romulus túlnyomórészt omázsa és másolása az előzőknek, "easter egg"-nek álcázva (leginkább a pénz és a rajongók kiszolgálása okán).
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2024.08.20. 18:49:44