1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • repvez
    semmi gond, én csak a saját meglátásomat leirtam, ha tényleg a versenyrol szolt volna ott még kevésbé érzem , hogy ez lett volna a fő téma, mivel ahogy irod nem egy ismert verseny volt és szinte arrol se tudunk meg semmit se, hogy legalább egy térképet tettek volna bele nagyjábol a szabályokat elmagyarázhatták volna. vagy nyomonkövették volna a menetét .Volt rá utalás, hogy a rádioba bemondták , de ahogy a linkeden is látni, hogy nem ez volt a legnagyobb része a filmnek. de se az utohatását se az azon történteket nem tudunk meg vagy a pilotákrol se
    Hanem a feleségével valo veszekedés és a szeretöjével valo kapcsolata.A film kezdetén is csak néz mindenki mint hal a szatyorba, hogy most akor ki kivel van, meg mi történt a gyerekével stb...

A ford vs ferrarinál nekem a filmel nincs bajom a cimadás ami összezavarja a filmet, mert nem arról szol . emlékszem, hogy iskolába ha rossz cimet adtunk a fogalmazásnak akor az elég sok jegyet lehuzott az osztályzatbol.
    A film se nem magát a cimszereplök személyiségére vagy életutját nem mutatja be se magát az automárkát ,de mégcsak a kettöjuk párharcát sem. ahogy irtam jobb lett volna cimnek a shelby, vagy LeMans '66 esetleg GT40